header vervolgpagina s

Onze specialisten

Jouw team van specialisten

We stellen ons graag aan je voor, zodat je weet bij wie je terecht kunt met al je vragen en wensen. Wij staan voor jou gereed om je te voorzien van advies en ondersteuning.

We zijn altijd beschikbaar voor vragen en suggesties, en staan open voor
verbeteringen en… jubelingen van vreugde.

Profielfoto Ons team Paul

Paul Carabain

Directeur

Recht voor je raap kan je hem krijgen. Belichaming van advies en ondersteuning. Niet kort van stof, wel van lange adem. Rijgt kansen aan elkaar als een sjasliek op een zonnige zomeravond. Business innovatie expert, dus verbetering zit in ons DNA!

Wat is je gekste gewoonte?
Dat ik altijd op de roerstaafjes van de koffie kauw. Ik denk dat ik er meer dan 1.000 per jaar verkauw :-)’


Profielfoto Ons team Marielle

Mariëlle Bouma

Senior accountmanager media

Alleskunner en alleswiller. Wil vooral alles op orde hebben voor onze relaties. Marketingstrategieën op communicatief vlak zitten een leuk gesprek niet in de weg. Bel eens met haar, krijg je geen spijt van.

Welk gerecht zou in jouw restaurant op de menukaart staan? 
Op de menukaart heerlijk gekookte aardappels met witlof met ham en kaas uit de oven + een priklap.


Profielfoto Ons team Sharif

Sharif Sharafeddine

Commercieel manager

Rasopportunist. Kan sfeermaken als een kwispelende hond en mateloos doorgaan als opdrachtgevers erom vragen. Sharif superlatief. Donderdag is zijn lievelingsdag. Altijd bereikbaar, appen mag altijd.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad, die je ook aan een ander zou geven?
‘Leef bij de dag, niemand heeft je morgen beloofd.’


Profielfoto Ons team Janna

Janna Stavast

Accountmanager ForYou Magazine

Als rots in de branding van ForYou Magazine kan haar achternaam niet toepasselijker. Door dik en dun staat zij als eerste klaar voor onze opdrachtgevers, en onze collega’s als tweede. Goed. Geregeld.

Wat is je favoriete geluid?
Mijn favoriete geluid is mijn bugel. Voor iedereen die niet weet wat het is. Het is een blaasinstrument wat onderdeel is van de fanfare.


Profielfoto Ons team Raymond

Raymond Wijnstra

Senior accountmanager media

Een goed gesprek met een vrolijke noot. Sluit jouw communicatiebehoefte aan op de juiste dienstverlening naar keuze. Verstand van jouw succes. Komt met plezier even naar je toe. Wanneer schikt het?

Welk beroep zou je uitoefenen, als je niet zou doen wat je doet?
Politieagent of leraar.


Profielfoto Ons team

Gerben Land

Operationeel manager

Onze steun en toeverlaat. Altijd correct en compleet. De smeerolie van de organisatie, reilt en zeilt een slag in de rondte voor klant, collega en leverancier.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad, die je ook aan een ander zou geven?
Alles draait om balans.


Profielfoto Ons team Monique

Monique Bons

Hoofdredacteur ForYou

Verhalenverteller pur sang. Authentiek auteur. Non-fictie verhalenverzamelaar. Oprechte interesse en bekommering, zowel binnen als buiten het vak. Wees welkom en ga zitten voor een goed gesprek.

Welk beroep zou je uitoefenen, als je niet zou doen wat je doet?
Als ik geen hoofdredacteur van ForYou zou zijn, zou ik me fulltime op het schrijven van boeken gaan toeleggen. Met het uitkomen van mijn boek ‘Krachtige Vrouwen Prachtige Vrouwen, 17 inspirerende verhalen’ heeft ForYou een langgekoesterde wens van mij in vervulling doen gaan. En dat smaakt naar meer! Ik heb nog zoveel materiaal liggen en ideeën in mijn hoofd om nóg meer toffe boeken te schrijven! Die gaan er vast een keertje komen!


Profielfoto Ons team Leoni

Leoni Helsdingen

Grafisch vormgever

Allround creatief design en coördinatie. Voor functioneel en visueel spektakel en voor advies en uitvoering ben je bij haar aan het juiste adres. Doordauwer met verstand van zaken.

Welk gerecht zou in jouw restaurant op de menukaart staan?
Veganistische tapashapjes! Ik vind 1 bord vol met hetzelfde gerecht altijd zo saai… Tapas is ook zo gezellig om met meerdere mensen te eten en is super handig voor gasten in je restaurant die niet kunnen kiezen 😉 Uiteraard is alles vegan, want een betere planeet begint bij jezelf!


Profielfoto Ons team Aurora

Aurora Barelds-Hiemstra

Contentspecialist online

Perfectionist on site. SEO-specialist met sitemapfinesses in de vingers. Doorspekt backends met optimale vindbaarheid en wijst zoekmachines en gebruikers online de weg.

Welk gerecht zou in jouw restaurant op de menukaart staan?
Gnocchi, gnocchi en nog meer gnocchi!


Profielfoto Ons team Amarenske

Amarenske Klatter

Redacteur

Creatieve contentstrateeg. Nederlandstalig stijlvirtuoos met liefde voor lezen. Weet de expertise van de ondernemer te koppelen aan de behoefte van de doelgroep door middel van spitsvondige taalkundigheid waarin de stem van de ondernemer weerklinkt.

Wat vind je de mooiste zin uit de popmuziek of literatuur?
Op dit moment (want het verandert steeds): ‘niet de tijd gaat voorbij, maar jij, en ik / buiten onze gedachten is geen tijd’ (Rutger Kopland)


Profielfoto Ons team Derk

Derk van Beek

Brand & strategy director

Award-winning reclame-specialist. Maakt werk van jouw merk. Haalt onderste stenen boven en gaat aan de slag om de kernwaarden glashelder te krijgen.

Wat vind je de mooiste zin uit de popmuziek of literatuur?
If you mean what you say you don’t say what you mean ain’t true 😉


Profielfoto Ons team Roelant

Roelant van de Riet

Eindredacteur

Nestor van de neerlandici. Zal niet rusten voor de laatste dubbele spatie of spelfout vakkundig wordt geseponeerd in elke tekst. Ervaren interviewspecialist die in keurige volzinnen het gesprek omschrijft tot een tekst met een aantal woorden naar keuze.

Welk beroep zou je uitoefenen, als je niet zou doen wat je doet?
Docent Nederlands.


Profielfoto Ons team Djura

Djura Peterson

Redacteur

Juryprijs en publieksprijs gewonnen voor aanstormend talent ForYou Media seizoen 2020/2021. Begonnen als stagiair en niet meer uit onze leerbanken te krijgen. Typisch creatief.

Welk beroep zou je uitoefenen, als je niet zou doen wat je doet?
Hoewel er altijd een schrijver in mij heeft gezeten, ben ik door de jaren heen ook liefde gaan ontwikkelen voor fotografie. Ik vind het prachtig om mensen in beeld te brengen en hun perfecte imperfecties te benadrukken. Fotograaf bevat één en al creativiteit en dat spreekt mij aan. Net zoals het beroep dat ik nu beoefen!


Moniek ForYou Media

Moniek Uijtdehaage

Accountmanager ForYou Magazine

Naast een gezellig gesprek word je ook nog eens voorzien van goed advies. Of je nu een keer kennismaakt met het thema van de special of voor een langere samenwerking als specialist in de regio; aandacht en kwaliteit zijn haar sleutelwoorden.

Waar zou je meer van willen hebben?
Kinderen 😉


Profielfoto Ons team Harmen

Harmen Klaassens

Manager vormgeving en redactie

Optimistisch realistisch. Staat paraat met raad & daad. ‘Soms gaat er eens iets fout, is er een probleem, maar dat lossen wij dan simpel op’. Jubelingen van vreugde is het hoogst haalbare.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad, die je ook aan een ander zou geven?
Wat je niet kunt accepteren, moet je veranderen. Wat je niet kunt veranderen, moet je accepteren.


Profielfoto Ons team Lian

Lian Pilon

Grafisch vormgever

Vormgevingvirtuoos. Met veel gevoel voor stijl en typografie legt zij designs neer voor alle online- en printcommunicatie. Van site tot social en van identity tot magazine.

Welk beroep zou je uitoefenen, als je niet zou doen wat je doet?
Als ik geen grafisch vormgever zou zijn, zou ik waarschijnlijk iets doen met koken of bakken. Ik ben namelijk dol op experimenteren in de keuken.Profielfoto Ons team Sabine

Sabine Postma

Online marketeer

Autodidacte campagneknaller. Draait aan de knoppen van de socialmediacampagnes van zowel onszelf als onze opdrachtgevers, voor optimaal resultaat. Waar logica en plezier elkaar treffen.

Wat zou jij het liefst willen dat men zich van jou herinnert?
Ik hoop dat mensen mijn positiviteit en enthousiasme herinneren.


Profielfoto Ons team Yasmin

Yasmin Jager

Assistent operationeel manager

Superfixer. Regelt niet alleen alles wat inpandig en ompandig aangepakt moet worden, maar voorziet relaties en leveranciers van antwoorden en oplossingen voor een soepele opvolging in dienstverlening.

Wat is je favoriete geluid?
Het koffiezetapparaat wanneer ik mijn eerste bakje koffie zet in de ochtend 🙂


Profielfoto Ons team Meinte

Meinte Dirksen

Redacteur

Duizendpoot Dirksen. Of het nu onze eigen blogartikelen betreft of een websitetekstenpakket voor een houtbewerkingsbedrijf, laat hem maar schrijven. Taaltechnische toepassingen met creatieve invalshoeken. Ook voor al je websiteonderhoud.

Waar zou je meer van willen hebben? 
Tijd! Ik wil nog twintig boeken schrijven en er twintig keer zoveel lezen. Topchef worden. Raketten bouwen. Een wereldreis maken. En dat alles voor het jaar voorbij is, want rond Kerst staan er vast weer nieuwe ideeën klaar. 


Profielfoto Ons team Fenna


Fenna Quarré

Vormgever

Onze nieuwste aanstaande krachtige alleskunner. Voornamelijk socialmediacampagnes komen uit haar creatieve brein, maar ook heeft zij passie voor perfectie in drukwerk en websites.

Wat vind je de mooiste zin uit de popmuziek, film of literatuur?
‘Ideas are like fish. If you want to catch little fish, you can stay in the shallow water. But if you want to catch the big fish, you’ve got to go deeper. Down deep, the fish are more powerful and more pure. They’re huge and abstract. And they’re very beautiful.’ – David Lynch


Profielfoto Ons team Joyce

Joyce Buis

Redacteur

Nieuwsgierige aanpakker. Zet zich als contentspecialist voornamelijk in voor online artikelen. Door haar actieve leergierigheid geeft zij invulling aan elk contentplan, u-vraagt-wij-draaien-achtige redacteur.

Wat is je favoriete geluid?
Het geluid van regen als je binnen op de bank zit, onder een dekentje, met een kop thee en een goed boek.Paula Feller-Kuiper

Vormgever

Superieure sneltoetsbehandeling. Haalt alles uit de Mac wat erin zit. Beukt ForYou Magazine in elkaar met souplesse, oog voor detail en aandacht voor de publicist.

Wat is je favoriete geluid? 
Ow dat zijn er meerdere! Het gelach van mijn zoontje! De wind die door de bomen waait op een heerlijke herfstdag! Het geluid van knisperende bladeren bij een lekkere frisse wandeling. Een stromende beek, heerlijk! En dit liefst allemaal tegelijk! Maar ook een goed pianostuk kan ik onwijs van genieten.Klaske van Werven

Vormgever

Socialmediaspecialist op het gebied van vormgeving en campagnes. Met veel gevoel voor merk en stijl. Werk ook aan websites, communicatiemiddelen en drukwerk. Is eigenlijk ondersteunende allrounder.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad, die je ook aan een ander zou geven?
Tony Gaskins: ‘If you don’t build your dream, someone else will hire you to help build theirs.’ Of in andere woorden, volg altijd je eigen dromen en leef alsof iedere dag de laatste kan zijn!