Jouw team van specialisten

We stellen ons graag aan je voor, zodat je weet bij wie je terecht kunt met al je vragen en wensen. Wij staan voor jou gereed om je te voorzien van advies en ondersteuning.

We zijn altijd beschikbaar voor vragen en suggesties, en staan open voor verbeteringen en….. jubelingen van vreugde!

Paul Carabain

Directeur

Recht voor je raap kan je hem krijgen. Belichaming van advies en ondersteuning. Niet kort van stof, wel van lange adem. Rijgt kansen aan elkaar als een sjasliek op een zonnige zomeravond. Business innovatie expert, dus verbetering zit in ons DNA!

Mariëlle Bouma

Marketing Manager

Alleskunner en alleswiller. Wil vooral alles op orde hebben voor onze relaties. Marketingstrategieën op communicatief vlak zitten een leuk gesprek niet in de weg. Bel eens
met haar, krijg je geen spijt van.

Sharif Sharafeddine

Commercieel manager

Rasopportunist. Kan sfeermaken als een kwispelende hond en mateloos doorgaan als opdrachtgevers erom vragen. Sharif superlatief. Donderdag is zijn lievelingsdag. Altijd bereikbaar, appen mag altijd.

Raymond Wijnstra

Senior accountmanager media

Een goed gesprek met een vrolijke noot. Sluit jouw communicatiebehoefte aan op de juiste dienstverlening naar keuze. Verstand van jouw succes. Komt met plezier even naar je toe. Wanneer schikt het?

Gerben Land

Operationeel manager

Onze steun en toeverlaat. Altijd correct en compleet. De smeerolie van de organisatie, reilt en zeilt een slag in de rondte voor klant, collega en leverancier.

Monique Bons

Hoofdredacteur ForYou

Verhalenverteller pur sang. Authentiek auteur. Non-fictie verhalenverzamelaar. Oprechte interesse en bekommering, zowel binnen als buiten het vak. Wees welkom en ga zitten voor een goed gesprek.

Leoni Helsdingen

Grafisch vormgever

Allround creatief design en coördinatie. Voor functioneel en visueel spektakel en voor advies en uitvoering ben je bij haar aan het juiste adres. Doordauwer met verstand van zaken.

Aurora Barelds-Hiemstra

Contentspecialist online

Perfectionist on site. SEO-specialist met sitemapfinesses in de vingers. Doorspekt backends met optimale vindbaarheid en wijst zoekmachines en gebruikers online de weg.

Amarenske Klatter

Redacteur

Creatieve contentstrateeg. Nederlandstalig stijlvirtuoos met liefde voor lezen. Weet de expertise van de ondernemer te koppelen aan de behoefte van de doelgroep door middel van spitsvondige taalkundigheid waarin de stem van de ondernemer weerklinkt.

Derk van Beek

Brand & strategy director

Maakt werk van jouw merk. Haalt onderste stenen boven en gaat aan de slag om de kernwaarden glashelder te krijgen.

Roelant van de Riet

Eindredacteur

Nestor van de neerlandici. Zal niet rusten voor de laatste dubbele spatie of spelfout vakkundig wordt geseponeerd in elke tekst. Ervaren interviewspecialist die in keurige volzinnen het gesprek omschrijft tot een tekst met een aantal woorden naar keuze.

Djura Peterson

Redacteur

Juryprijs en publieksprijs gewonnen voor aanstormend talent ForYou Media seizoen 2020/2021. Begonnen als stagiair en niet meer uit onze leerbanken te krijgen. Typisch creatief.

Moniek Uijtdehaage

Accountmanager ForYou Magazine

Naast een gezellig gesprek word je ook nog eens voorzien van goed advies. Of je nu een keer kennismaakt met het thema van de special of voor een langere samenwerking als specialist in de regio; aandacht en kwaliteit zijn haar sleutelwoorden.

Harmen Klaassens

Manager vormgeving en redactie

Optimistisch realistisch. Staat paraat met raad & daad. ‘Soms gaat er eens iets fout, is er een probleem, maar dat lossen wij dan simpel op’. Jubelingen van vreugde is het hoogst haalbare.

Lian Pilon

Grafisch vormgever

Vormgevingvirtuoos. Met veel gevoel voor stijl en typografie legt zij designs neer voor alle online- en printcommunicatie. Van site tot social en van identity tot magazine.

Sabine Postma

Online marketeer

Autodidacte campagneknaller. Draait aan de knoppen van de socialmediacampagnes van zowel onszelf als onze opdrachtgevers, voor optimaal resultaat. Waar logica en plezier elkaar treffen.

Meinte Dirksen

Redacteur

Duizendpoot Dirksen. Of het nu onze eigen blogartikelen betreft of een websitetekstenpakket voor een houtbewerkingsbedrijf, laat hem maar schrijven. Taaltechnische toepassingen met creatieve invalshoeken. Ook voor al je websiteonderhoud.

sigrid

Sigrid Lof

Redacteur

Daadkracht in tekstontwikkeling. Vertaalt creatiebriefings in rap tempo naar lekker lopende longreads en succesverhalen voor en van onze opdrachtgevers. Innovatie in gezonde balans met authenticiteit.

bart

Bart van Damme

Creative director

Met een schat aan kennis en ervaring zorgt hij voor verbetering van producties en initieert innovaties. Biedt met zijn werk een keur aan kansen, keuzes en opties. Overachievement is his middle name. Onderzoekt doelen en ambities en laat zien hoe dit eruit kan zien.

fenna

Fenna Quarré

Vormgever

Onze krachtige alleskunner. Voornamelijk socialmediacampagnes komen uit haar creatieve brein, maar ook heeft zij passie voor perfectie in drukwerk en websites. Leergierig en daadkracht waar je ‘u’ tegen zegt.

angela

Angela Mennes

Redacteur

Fonkelverse, sprankelende inspiratiebron voor alle online en offline teksten. Taal-, tekst-, contentvirtuoos. Nederlands, Engels, alles. Diverse degrees in de taalwetenschappen. Je kunt met haar lezen en schrijven.

lisette

Lisette Venema-Lever

Operationeel Medewerker

Allround operationeel inzetbaar met een specialisatie op het debiteuren-crediteuren dreamteam. Om onze opdrachtgevers en collega’s nog meer, beter en sneller te ondersteunen. Service & support in optima forma.

jessica

Jessica de Jonge

Vormgever

Enthousiast en gefocust met oog voor detail. Ziet een pixelafwijking in een oogopslag. Multitalent om multimedia, van social tot animatie van drukwerk tot video. Cum laude communicatie multimedia design. That says it all.

froukje

Froukje Snelter

Vormgever

Energieke mediavormgever met affectie voor creatie. Specialist in ontwikkeling van huisstijl en reclame. Leeft in de creative cloud. Kent alle ins en outs van online contentcreatie en (logo)animatie.

renske

Renske Kok

Marketingmedewerker

Meer met marketing. Met de juiste trefwoorden puzzelen voor de juiste optimalisatie. Zet haar talent in voor marketingcommunicatie in de breedste zin. Gaat een uitdaging niet uit de weg. Knutselt knap met meta descriptions, links en headings zodat tekst en back-end in elkaar vallen als een detective die de klus klaart.

Paula Feller-Kuiper

Vormgever

Superieure sneltoetsbehandeling. Haalt alles uit de Mac wat erin zit. Zet ForYou Magazine in elkaar met souplesse, oog voor detail en aandacht voor de publicist.