OVER ONS

Effectief communiceren is het vertellen van verhalen waar mensen graag naar willen luisteren. Zo zorg je ervoor dat mensen je onthouden en dat zij betrokken raken bij jouw bedrijf. Making stories work: dát is waar wij bij ForYou Media voor staan.

Waar wij in geloven

Het belang van het vertellen van inspirerende verhalen geldt niet alleen voor grote bedrijven, maar juist ook voor lokale ondernemers. Het is daarom onze missie om een bijdrage te leveren aan het succes van lokale bedrijven met creatie en verspreiding van relevante content voor jouw doelgroep. Wij kennen de branche, de lezer, jouw bedrijf en de producten. Jij hebt de vakinhoudelijke kennis. Zo kunnen we elkaar aanvullen om jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Jouw partner in communicatie

Bij ons heb je al je marketing en communicatie onder één dak. Van het uitgeven van een eigen magazine of boek, het verzorgen van jouw website en social media content tot het delen van jouw verhaal in ons eigen ForYou Magazine: wij zijn jouw partner in effectieve communicatie. Vragen, opmerkingen of jubelingen van vreugde? We komen graag met je in contact!

MAKING STORIES WORK

Bij ForYou Media werken vele specialisten die continu op zoek zijn naar de mooiste verhalen binnen jouw branche. Zij delen graag hun kennis via onze blog, social media en via de nieuwsbrief.

Onze visie

Het medialandschap is de afgelopen jaren sterk veranderd. Door het toegenomen aantal kanalen en het versnipperde media-aanbod is het met gewone reclame steeds moeilijker om succesvol de aandacht van consumenten te trekken.

Onze missie

Lokaal en regionaal georiënteerde bedrijven hebben vaak niet de kennis of het budget om in dit nieuwe medialandschap hun specifieke doelgroep te bereiken. Het is daarom onze missie om met betaalbare creatie én distributie van relevante en inspirerende verhalen, een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten.

Inspiratie

Wil jij als ondernemer overleven… of floreren?

Tegenvallers? Moeite met het creëren van een klantenkring? Zo zorg je ervoor dat je naast overleven ook daadwerkelijk kunt floreren.

Meer informatie

Wat doet marketing met je brein?

Als je dit artikel overslaat, mis je een gouden tip om jouw bedrijf te laten groeien. Kijk hier!

Meer informatie

Moet ik mijn marketing zelf doen, of uitbesteden?

Hoe zorg je ervoor dat je dan wel je identiteit kunt behouden, zelfs al gaan andere mensen met je marketing aan de slag?

Meer informatie

Zo schrijf je aansprekende en vindbare blogs voor je website

Hoe schrijf je een blogartikel dat mensen willen lezen? Hoe zorg je ervoor dat mensen het kunnen vinden? ForYou Media opent voor jou de trukendoos.

Meer informatie

Zo leid je klanten naar ‘bedankt voor je aankoop’ toe

Een van de manieren om je bedrijf te laten groeien, is met het ontwikkelen van een goede marketingfunnel. Hoe maak je een funnel voor jouw bedrijf?

Meer informatie

Hoe bouw ik mijn klantenkring op?

Hoe breng je jouw product onder de aandacht van jouw doelgroep? Tijd om je klantenkring te vergroten. ForYou Media helpt je dit te bereiken.

Meer informatie

Wat de nieuwe iOS 14-update betekent voor jouw campagne

De nieuwe iOS 14-update geeft je nieuwe privacy-opties, maar brengt ook gevolgen voor internetmarketing met zich mee. Wat betekent de update voor jou? Lees het hier.

Meer informatie

Gebruik de kracht van verhalen om je bereik te vergroten

De verhalen die ons het meest na aan het hart gaan, vertellen over menselijke ervaringen, emoties en gebeurtenissen.

Meer informatie

De onderwerpen om dit voorjaar over te bloggen

Speelt het knipperendecursor-syndroom op en heb je geen idee waar je een blog over moet schrijven?

Meer informatie