header vervolgpagina s

Tijdschrift laten maken

Je eigen tijdschrift. Hoe gaaf is dat!

Hoe te beginnen met het maken van jouw eigen tijdschrift?

Een kans om jouw visie te delen met de wereld. Op je eigen manier geschreven en vormgegeven. Misschien omdat het een lang gekoesterde droom is. Misschien als verdienmodel. Wat je reden ook is: pak de kans om een tijdschrift te laten maken met beide handen aan. Vandaag nog.

Je kunt ieder halfjaar, kwartaal of zelfs iedere maand je eigen tijdschrift laten maken! Natuurlijk kun je dit drukken op het mooiste papier en het als een cadeautje aanbieden aan je lezers. Mocht je liever de digitale weg gebruiken, dan is dit natuurlijk ook helemaal prima. En als je niet kan of wilt kiezen, ook goed! Dan doe je het toch gewoon allebei?

Er zijn tal van mogelijkheden hoe je jouw tijdschrift kan laten maken. Echter is één ding het aller, aller, állerbelangrijkste; en dat is de inhoud. Welke informatie ga je delen? Hoe ga je dit op de mooiste én beste manier presenteren aan je lezers? Wie is je doelgroep? En wat willen zij lezen? 

Een tijdschrift laten maken is zo geregeld. Een goed tijdschrift maken is een kunst.

In jouw eigen magazine bepaal jij wat er wordt verteld. Jij bepaalt wie je wilt bereiken. Jij beslist hoe iedere pagina een must read is voor je lezer. Jij bepaalt de lay-out. Jij bepaalt wie er in mag adverteren. Jij bent de spin in het web. Jij bent dé hoofdredacteur.

Oké. Goed idee. Maar…. hoe pak je dit aan, en waar begin je?

Alles begint met een idee. Een idee dat je bij je draagt, misschien al wel en langere tijd. Misschien heb je al een paar pagina’s platte tekst. Maar het kan ook zijn dat je alles al klaar hebt liggen. Meestal door gebrek aan kennis over het maken van een eigen tijdschrift, is het simpelweg nog niet gedrukt en verspreidt. En heb je jouw droom, jouw eigen tijdschrift, nog niet waargemaakt.

Magazine libelle nienke

eigen magazine

Magazine werkstof

Magazine werkstof 2

eigen magazine

eigen magazine

eigen magazine

eigen magazine

Magazine iq balance

Magazine iq balance 2

Magazine Xanne

Magazine Xanne 2

Start met het maken van jouw eigen tijdschrift

Wij willen je graag helpen om jouw idee werkelijkheid te laten worden. Van concept tot realisatie. Van ontwerp tot drukwerk. Van ontwerp tot digitale verspreiding. We helpen je hier graag bij. 

Je kiest natuurlijk helemaal zelf wie de inhoud van jouw tijdschrift verzorgt. Je mag zelf alle teksten en afbeeldingen aanleveren. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor je verzorgen.

Om na te gaan hoe we jou het beste kunnen helpen, gaan we graag met je in gesprek. We zitten te popelen om jouw ideeën en wensen te horen. Waar sta jij in dit proces, en waar wil jij bij geholpen worden?

Wanneer je je gegevens achterlaat, dan nemen we contact met je op voor een geheel vrijblijvend (en uiteraard kosteloos) gesprek. We garanderen dat het een leuk gesprek is, met antwoorden op je vragen en veel inspiratie.

Wil je meer informatie over een tijdschrift laten maken? Kijk dan op https://foryoumedia.nl/mogelijkheden/eigen-magazine/

Ja, ik wil meer weten over het laten maken van een tijdschrift

Dan ontmoeten we je graag!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

Consent*