Nieuwsbrieven

Binding via e-mail

Met een nieuwsbrief kun je de content op je website extra onder de aandacht brengen. Klanten en relaties blijven op de hoogte en zien dat als een service met toegevoegde waarde. Met een nieuwsbrief kun je snel inspelen op de actualiteit. Jij en jouw bedrijf, organisatie of merk blijven op het netvlies van de klant.

Wij adviseren minimaal éénmaal per maand een nieuwsbrief te verzenden. Onderwerpen waarover de ontvangers kunt informeren zijn o.a. noviteiten, aanbiedingen, succesverhalen, en kennisartikelen. Wij helpen je graag met het schrijven van jouw nieuwsbrief teksten. Ook kunnen we je helpen met het vormgeven en het klaar zetten voor verspreiding van je nieuwsbrieven.  

Waar mogen wij je mee helpen?

Nieuwsbrief / mailing startpakket

Jouw nieuwsbrief. Jouw stijl. Een goed begin is het halve werk. Van kennismakingsinterview tot proeftekst. Van toon- en stijladvies tot onderwerpen- en ideeënlijst. Inclusief aansluiting voor het verzenden van je nieuwsbrief.

Nieuwsbrief / mailing abonnement

Elke maand een aantrekkelijke nieuwsbrief Relevante, leuke en betrouwbare informatie. Hierdoor houd je je (potentiële) klanten betrokken bij jouw bedrijf, organisatie of merk. Verras de ontvanger van je nieuwsbrief met een attractief vormgegeven nieuwsbrief.

Lees meer

Wil je meer inhoudelijke informatie over? Wij delen graag meer informatie met je in verschillende blogs. Lees ze allemaal en je kunt jezelf daarna een expert noemen!

Geheim wapen van advertenties

Hoe maak je gebruik van stopkracht, het geheime wapen van advertenties?

Stopkracht: het geheime wapen van advertenties

Stopkracht. Dát stukje in jouw marketing dat ervoor zorgt dat mensen je onthouden en niet vergeten. In ons nieuwe blog vertellen we hoe je ervoor zorgt dat je klanten jouw advertenties onthouden.
Lees verder
Bloggen over hetzelfde onderwerp

Subtiele manieren hoe met marketing je hersenen kunnen worden beïnvloed

Wat doet marketing met je brein?

Onze hersenen zijn op subtiele manieren te beïnvloeden. In succesvolle marketing kun je slim gebruik maken van dit soort technieken. Lees hier verder om erachter te komen.
Lees verder

Lees meer

Wil je meer inhoudelijke informatie over? Wij delen graag meer informatie met je in verschillende blogs. Lees ze allemaal en je kunt jezelf daarna een expert noemen!

Iedere week kun je een nieuw blogartikel lezen over een onderwerp op het gebied van marketingcommunicatie.