Werkwijzer

Effectief en efficiënt

De ambities, doelstellingen én financiële mogelijkheden van ieder bedrijf, organisatie of merk zijn anders. Daarom beginnen we met een goed gesprek. Op basis hiervan adviseren we je over de meest succesvolle aanpak om jouw ambities en doelen te realiseren.

Door ons brede aanbod aan marketingcommunicatieproducten zorgen we ervoor dat we je helpen met met online-, social-, e-mail én print marketingcommunicatie. Alles onder één dak. 

Hierdoor zorgen we voor meer succes en meer gemak.

Duidelijk én flexibel

Door het inzetten van de juiste contentcreatie én verspreiding zorg je voor een optimale presentatie binnen jouw doelgroep. Maar wat werkt voor jouw bedrijf, organisatie of merk het beste? En waar ben je dan financieel aan toe?

Veel van onze marketingcommunicatieproducten zijn verkrijgbaar als abonnement. Hierdoor kun je eenvoudig producten uitproberen, combineren of wisselen. Zo kun je zelf ervaren wat voor jouw bedrijf, organisatie of merk het beste werkt.

Ieder abonnement kost slechts 245 euro per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wij zorgen voor de perfecte synergie en uitstraling

van al je marketingcommunicatie

Je eigen team van specialisten

Wanneer je hebt besloten met ons te willen samenwerken, neemt één van onze marketeers contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Op basis van dit gesprek stelt de marketeer een team samen van de juiste specialisten. Veelal bestaat het team uit een adviseur, een redacteur, een vormgever en een marketeer.

Voor ieder product bepalen we de strategie, inhoud en planning.
Door deze aanpak zorgen we voor effectieve content en een efficiënte werkwijze.

Ga aan de slag samen met je eigen team van

gepassioneerde specialisten

Onze houding

De kansen in de toekomst worden bepaald door de resultaten uit de huidige marketingcommunicatie-activiteiten, de marktomstandigheden, de (technologische) innovaties en de interesses van de doelgroep.

Gedurende onze samenwerking signaleren wij kansen, denken wij proactief mee en streven we naar het maximaal haalbare resultaat voor jouw bedrijf, organisatie of merk.