Ons team van partners

Succes behaal je nooit alleen. Wij werken daarom samen met ondernemers en zelfstandig professionals op bepaalde gebieden. Door de krachten te bundelen kunnen we nog betere resultaten behalen.

Wil jij ook graag met ForYou Media samenwerken? En kun je niet wachten om je toegevoegde waarde kenbaar te maken? Neem dan contact met ons op.

bernie slok

Bernie Slok

Marketing- en media-adviseur

Communicatie in de zorg is vaak intern gericht in plaats van extern. Bovendien heb je vaak met meerdere partijen te maken. Ik ben jouw aanspreekpunt om de externe communicatie van de zorginstelling naar een hoger niveau te brengen.

xanne braam

Xanne Braam

Marketing- en media-adviseur

Vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer weet ik welke uitdagingen je tegenkomt. Maar ik weet ook welke opties je hebt en waar je op in zou kunnen zetten. Ben je op zoek naar hulp bij jouw marketing en communicatie? Dan help ik je graag!

ado advic

Ado Avdic

Fotograaf

Fotografie is mijn passie. Mijn doel is om mensen, hun bedrijf of hun product te laten stralen met mijn foto’s. Bij mij kun je terecht voor je profielfoto, bedrijfsfoto, productfoto’s en veel meer. Ik bespreek altijd uw wensen en zorg dat u tevreden bent met mijn beelden.

jasper hof

Jasper Hof

Fotograaf

Als fotograaf zie ik mezelf als zakelijk dienstverlener. Ik schiet dan ook 100% business2business, alles voor bedrijven, waardoor ik als specialist in portret- en bedrijfsfotografie exact weet wat bedrijven beweegt en wat ze nodig hebben. Mijn speerpunten zijn klanttevredenheid en een fijne samenwerking, voor elk bedrijf en op elke locatie. Ik ga voor beelden die knallen en opvallen door een frisse en heldere stijl. Pakkende beelden met een flashy stijl, daar sta ik voor.

ingeborg lukkien

Ingeborg Lukkien

Fotograaf

Mijn motto is: iedereen kan mooi op een foto staan. Een goed concept, mooie belichting, wat tijd en duidelijke aanwijzingen dragen hieraan bij. Ik hou van geënsceneerd werken: niet afhankelijk zijn van daglicht of andere omgevingsfactoren. Mijn hart ligt bij mode en lifestylefotografie, en werk graag in een team met tekstschrijver, artdirector, visagist, stylist etc.