Social media beheer uitbesteden

Zijn Facebook Business Manager en jij geen vrienden? Zie je LinkedIn Campaign Manager als je aartsvijand nummer 1? Raak je getiktokt van alle mogelijkheden?

Besteed je social media beheer uit

Dan is dit hét moment om social media beheer uit te besteden aan een gedreven partner in communicatie. Wij zijn dol op verandering. Zowel in het medialandschap als in de regelgevingen. Nee, we zijn niet gestoord. Oké misschien wel een beetje 🙂

De reden dat wij dit zo leuk vinden, is dat wij hierdoor onze klanten nét even beter kunnen helpen. En dat zien onze klanten dan ook terug in de resultaten. En dát is onze drijfveer.

We praten niet in ééntjes en nulletjes. We spreken geen binaire taal. We hebben gewoonweg een onnavolgbare drive om onze klanten zo goed mogelijk te helpen wanneer ze besluiten hun social media activiteiten en beheer aan ons toe te vertrouwen. En aangezien vertrouwen per voet komt, en gaat op een razendsnel paard, zorgen we ervoor dat we volledig transparant zijn in wat we doen, hoe we dit doen én waarom we dit doen.

Geen vage urenspecificaties of gebruik van moeilijke termen die alleen Einstein zou begrijpen. Wij besteden aandacht aan jou. Jij bent onze klant. Jij hebt het recht om te weten hoe we jouw social media beheren.

 

‘Jij hebt het recht om te weten hoe

we jouw social media beheren.’

Data en analyse van jouw social media beheer

Iedere dag, week en maand houden wij de resultaten bij van jouw social media. We sturen continu bij op basis van de resultaten. Hierdoor persen we maximaal rendement uit iedere euro. Eens per maand geven we je een update van alles wat we hebben gedaan. En eens per kwartaal ontvang je een duidelijk overzicht met alle belangrijke resultaten. 

Natuurlijk hou jij zelf ook inzicht in alle activiteiten. Het blijven immers jouw accounts. 

We zijn reuze nieuwsgierig waarom jij jouw social media beheer wilt uitbesteden. Zullen we gewoon eens bellen voor een vrijblijvend gesprek?

Wij kijken ernaar uit. Je kunt ons bereiken op nummer 0507600800. Je mag ook je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op.

Tot snel!

Ja, ik wil meer weten!

Dan ontmoeten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.