ONLINE ARTIKELEN

Het is waar we iedere dag doorheen scrollen. Het is waar we naar zoeken en wat we willen lezen. Het is de magische oplossing die ervoor kan zorgen dat potentiële klanten jou kunnen vinden. Content. Maar het maken van content kost ook een hoop tijd, die je als ondernemer daarvoor moeilijk kunt vrijmaken. Wel content maar geen tijd? Geen nood!

Mensen zijn continu op zoek naar artikelen. Wat doe je wanneer je iets wilt weten? Je tikt een aantal zoekwoorden in en scant de resultaten. Dan hoop je dat er een artikel verschijnt waar je antwoord in staat. In die zoekresultaten moet ook jouw artikel dus gaan verschijnen. Online artikelen dragen bovendien bij aan de online vindbaarheid van je website en de betrokkenheid van je klanten bij jouw bedrijf. Op websites met veel relevante artikelen en verhalen vinden bovendien tot 97% vaker vervolgacties plaats dan op websites zonder goede content. Blogs zijn daarom een waardevolle toevoeging aan iedere website.

De 5 voordelen van online artikelen

Het plaatsen van blogs op je website heeft deze voordelen:

  • Blogs maken jouw bedrijf toegankelijk. Een persoonlijke touch zorgt ervoor dat klanten je laagdrempelig leren kennen.
  • Je presenteert jezelf als expert in je vakgebied. Je hebt er de ruimte om jouw vakinhoudelijke kennis te delen. Dat laat zien dat klanten bij jou terecht kunnen. 
  • Blogs zijn te delen op je social media. Dan heb je daar ook direct content voor. 
  • Je bedrijf wordt vindbaar. Google ziet dat het een vraag beantwoordt en plaatst je website hierdoor hoger in de zoekresultaten.
  • Je trekt meer mensen naar je website. En eenmaal daar kunnen mensen weer doorklikken naar andere interessante artikelen en pagina’s, zoals de contactpagina…

Ik ben erg blij met de samenwerking met ForYou Media. Ze voelen goed aan hoe ze mijn blogs vorm kunnen geven. Ook kun je goed met hun sparren. Echte aanrader dus. En ik kan mij richten op mijn werk als loopbaancoach, waar ik meer plezier aan beleef dan blogs schrijven.’
– Marianne Kremer – Marianne Kremer, Coach

Gemakkelijk te lezen en te scannen

Het is een kunst om de aandacht van je lezers vast te kunnen houden, zeker op je website. De online lezer is niet gemakkelijk te bedienen, aangezien die snel en vluchtig op zoek is naar een antwoord op een vraag waar diegene op dat moment mee zit. Ik bedoel, heb je de hele vorige zin van maar liefst 30 woorden gelezen? Natuurlijk niet! Lezers van je blogs zullen net zo goed niet alles aandachtig doorspitten. De online artikelen moeten hier dus op toegespitst zijn.

Content voor al je kanalen

Het schrijven van artikelen voor op je website kost alleen veel tijd, tijd die je liever gebruikt om jouw klanten te helpen. Met ons pakket van online artikelen willen we je hierin ontzorgen. Wij leveren 3 artikelen per 3 maanden, zodat je het hele jaar voorzien bent van content op je website. We kunnen de artikelen – na jouw goedkeuring – voor je op jouw website plaatsen. Het blog is vervolgens direct te delen via jouw kanalen op social media. 

Tijd voor een nieuwe website?

Om echt iets aan je blogs te hebben, kun je deze op je eigen website plaatsen. Je moet hiervoor wel een website hebben met blogfunctie mogelijkheid voor SEO-optimalisatie. Heeft je website nog niet deze opties? Dan kan het tijd zijn om je website een nieuw likje verf te geven. Daar helpen we je graag bij.

Slimme combinaties met online artikelen

Social media

Deel inspirerende berichten met stopkracht op kanalen zoals Facebook en Instagram.

Meer informatie

ForYou Magazine

Plaats jouw verhaal in hét lokale magazine over beauty, health en living.

Meer informatie

Eigen magazine

Vertel jouw verhaal op jouw manier met een eigen magazine.

Meer informatie

Website

Presenteer jezelf op topniveau met een professioneel vormgegeven website

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over online artikelen?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.