Blogartikelen & succesverhalen

Kennis. Ervaringen. Succesverhalen.

Door een regelmatige plaatsing van relevante blogs en verhalen op de website worden kennis, ervaringen, successen en informatie gedeeld met de doelgroep. Hierdoor wordt een bedrijf, organisatie of merk gezien als een autoriteit binnen het vakgebied.

Op websites met veel relevante artikelen vindt 97% vaker een vervolgactie plaats dan op een website zonder goede content. Ook dragen blogartikelen en succesverhalen bij aan een hogere positie in de zoekmachine en aan een betere website-ervaring voor de bezoeker.

Naast de inhoud is het belangrijk dat de artikelen op de juiste manier online worden geplaatst. Daarom helpen we je ook graag met het op de juiste manier plaatsen van de content op je website.

Waarmee mogen wij je helpen?

Blog & succesverhalen startpakket

Jouw teksten. Jouw stijl Een goed begin is het halve werk. Van kennismakingsinterview tot proefartikel. Van toon- en stijladvies tot onderwerpen- en ideeënlijst. Inclusief aansluiting voor plaatsingen op je eigen website.

Succesverhalen

Laat anderen voor je spreken Bied tevreden klanten, medewerkers of leveranciers een podium met hun eigen succesverhaal. Maak ze ambassadeurs van jouw bedrijf, organisatie of merk. De succesverhalen zijn realistisch, representatief, geloofwaardig en enthousiasmerend.

Voorbeelden

Van Meerendonk

Wist je dat blogartikelen bijdragen aan je vindbaarheid? Door regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen geef je aan dat je actief bent en informeer je jouw potentiële klanten ook nog eens. Want in 1 blog over waterontharders kun jij ook niet alles vertellen 😉
lees verder

Lees meer over blogs

Wil je meer inhoudelijke informatie over blogartikelen of succesverhalen? Wij delen graag meer informatie met je in verschillende blogs. Lees ze allemaal en je kunt jezelf daarna een social media expert noemen!

Unieke contentcreatie

7 manieren hoe je contentcreatie op een unieke manier kan laten zien

7 manieren voor unieke contentcreatie

Je gebruikt content voor je website, je magazines, blogs en social media. Maar moet content altijd tekst zijn? Natuurlijk niet! Hier zijn 7 manieren om content op een andere manier te laten zien.
Lees verder

Lees meer over blogs

Wil je meer inhoudelijke informatie over blogartikelen of succesverhalen? Wij delen graag meer informatie met je in verschillende blogs. Lees ze allemaal en je kunt jezelf daarna een blog expert noemen!

Niet alleen voor informatie over blogs kun je hier terecht. Iedere week kun je een nieuw (blog)artikel lezen over een onderwerp op het gebied van marketingcommunicatie.