header vervolgpagina s

Waarom ieder bedrijf een ForYou Media-website verdient

Wil jij jouw website laten bouwen of vernieuwen? Recent zijn we bij ForYou Media overgestapt naar een nieuwe basis waar de websites mee opgebouwd worden: de Gutenberg-technologie van WordPress. Hoe het precies werkt zullen we je besparen, maar we delen wel graag wat je hier zelf aan hebt. Wat maakt een ForYou Media-website een goede keuze voor jouw bedrijf? Contentspecialist online Aurora vertelt!

Blog FYM Aurora 1 Gutenberg voordelen1

Oude website, in een nieuw jasje

De online wereld verandert snel. Daarom is het belangrijk om ook regelmatig te kijken of ons eigen aanbod hier nog wel op aansluit. Recent zijn wij overgestapt naar Gutenberg-technologie om de websites mee te maken. Dit heeft tot een nieuwe demowebsite geleid en nóg meer mogelijkheden voor bedrijven om zich op de juiste manier te presenteren. In dit blog vertel ik je dan ook graag hoe dit ook voor jouw bedrijf een mooie kans is.

1. Visueel aantrekkelijk

Wat is het allerbelangrijkste aan een website? Hoe het eruitziet. Je kunt alles technisch perfect hebben, vol plug-ins, mogelijkheden en teksten die bijna literatuur te noemen zijn, maar zodra het eruitziet als een zooitje zal niemand er een aankoop op doen. De ForYou Media demowebsite is ontwikkeld om eenvoudig maar doeltreffend te zijn. Een goede uitstraling zorgt voor een betrouwbare indruk. Een overzichtelijk uiterlijk leidt mensen snel naar de juiste plek. En een logische websitestructuur.

2. Snel, sneller, snelst!

Wist je dat maar liefst 40% van de gebruikers een website wegklikt die langer dan 3 seconden nodig heeft om te laden? En dat 79% van de gebruikers een langzame website niet nog een keer zullen bezoeken? Laadsnelheid is essentieel. De Gutenberg-websites van ForYou Media zijn specifiek gericht op het snel laden en laten zien van de pagina’s, zodat gebruikers hier geen last van ervaren.

Profielfoto Ons team Aurora

Aurora Barelds-Hiemstra
Contentspecialist online

Specialist aan het woord

Een goed werkende en uitziende website is steeds belangrijker geworden. Het is vaak de eerste kennismaking van klanten met jouw bedrijf, laat dit dus een goede zijn!

3. Veel mogelijkheden voor personalisering

De Gutenberg-basis van ForYou Media-sites maakt het mogelijk om snel aanpassingen te doen op de demosite. Je kunt hier dus vrij veel in (laten) aanpassen. Fotografie, tekstgedeeltes en andere elementen zijn zo toe te voegen.

4. Gemakkelijk aan te passen

Wanneer je een website afneemt bij ForYou Media, hoef je eigenlijk niets aan te passen. Je kunt altijd een tekstwijziging sturen of een fotowijziging vragen, dan regel ik dit zo voor je. Mocht je het zelf willen doen, kan dit ook. Het fijne is dat een aanpassing maken in een Gutenberg-website heel makkelijk is: je kunt precies zien hoe je teksten en foto’s uiteindelijk op de website voelt. 

5. De conclusie… meer conversie

Wat gebeurt er wanneer je een aantrekkelijke website, snelle website en website vol mogelijkheden met elkaar combineert? Dan bereik je het doel waar de website in de eerste plaats voor gemaakt is: meer conversie. ForYou Media zorgt ervoor dat bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plaats op de website geleid worden om contact op te kunnen nemen of een aankoop te kunnen doen.

Meer weten?

Als contentmarketingbureau helpen we om content te creëren die jouw bedrijf kan laten groeien. Daarom houden we altijd in de gaten welke content hiervoor het meest geschikt is. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op!

MarketingWijzer | 11 maart 2022

Delen