VIDEOGRAFIE

Hoe zorg je ervoor dat mensen je Facebook-posts gaan lezen? Een indrukwekkende afbeelding kan de aandacht trekken om het bericht te lezen en misschien zelfs door te klikken. Maar waar mensen echt voor stoppen met scrollen, is een video. Met professionele bedrijfsvideo’s kun je jouw klanten inspireren, kun je jouw bedrijf op een nieuwe manier laten zien en ervoor zorgen dat je écht ‘top of mind’ wordt.

Waarom video’s gebruiken voor je marketing?

Video’s op Facebook beginnen automatisch af te spelen als iemand er overheen scrollt. Dat maakt het delen van video’s heel erg geschikt voor social media: ze trekken direct de aandacht. Gemaakte video’s zijn dus direct te gebruiken:

  • in je tijdlijn of advertentiecampagne op Facebook
  • op een eigen YouTube-kanaal
  • op je eigen website

Vergroot je vindbaarheid

Video’s kunnen ook bijdragen aan de vindbaarheid van je bedrijf. Een video op je website zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen langer op een pagina blijven hangen. Google ziet dit ook en trekt vervolgens de conclusie dat het een nuttige pagina moet zijn. Die verschijnt dus hoger in de zoekresultaten!

Meer bereik met videomarketing

Mensen kijken sneller een video dan dat ze een tekst lezen. Het houdt gemakkelijk de aandacht vast en je kunt met een video precies de sfeer en emotie overbrengen die bij jouw bedrijf horen. Veel ondernemers maken alleen toch nog geen gebruik van het video’s in hun marketing. Met een videopakket kun jij dus het verschil maken en jezelf op een hele andere manier laten zien. Video’s worden daarnaast snel gedeeld. Zeker wanneer je iets grappigs of informatiefs deelt, kun je jouw bereik dus snel vergroten. Dus wij zeggen: licht, camera…

Slimme combinaties met videografie

Social media

Deel inspirerende berichten met stopkracht op kanalen zoals Facebook en Instagram.

Meer informatie

Website

Presenteer jezelf op topniveau met een professioneel vormgegeven website

Meer informatie

Webshop

Bereik landelijk klanten met jouw producten in je eigen webshop.

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over videografie?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.