Merk & imago

Herkenbaar op ieder moment

Door de juiste marketingcommunicatie wordt jouw bedrijf, organisatie of merk gezien als professioneel en betrouwbaar. Zorg daarom voor een sterke basis. Een sterk merk.

Een goed beschreven merkpositionering en een sterke visuele identiteit vormen de basis van een sterk merk. Hierdoor creëer je herkenbaarheid binnen je doelgroep, waardoor die sneller vertrouwd raakt met jouw bedrijf, organisatie of merk.

Hierdoor kom je, én blijf je, in de mindset van (toekomstige) klanten.

Waar mogen wij je mee helpen?

Visuele identiteit

Herkenbaar binnen de doelgroep Zonder een herkenbaar merk logo en sterke huisstijl geen herkenning binnen de (potentiële) doelgroep. Een ijzersterke vormgegeven visuele identiteit zorgt voor het juiste imago.

Merkpositionering

Een sterk merk met ambitie De bepaling van jouw merkidentiteit. Van kernwaarden tot missie. Een merkpositionering geeft sturing en houvast bij alle beslissingen die het merk moet maken.

Merkpaspoort

Merkpositionering en Visuele identiteit Onderscheidend in de markt. Professioneel en betrouwbaar. Een merkpaspoort geeft houvast bij alle besluiten die je neemt rondom jouw merk. Bestaande uit een Merkpositionering en een (nieuwe) Visuele identiteit.

Voorbeelden

Lees meer over merk & imago

Wil je meer inhoudelijke informatie over merk en imago? Wij delen graag meer informatie met je in verschillende blogs. Lees ze allemaal en je kunt jezelf daarna een expert noemen!

Geheim wapen van advertenties

Hoe maak je gebruik van stopkracht, het geheime wapen van advertenties?

Stopkracht: het geheime wapen van advertenties

Stopkracht. Dát stukje in jouw marketing dat ervoor zorgt dat mensen je onthouden en niet vergeten. In ons nieuwe blog vertellen we hoe je ervoor zorgt dat je klanten jouw advertenties onthouden.
Lees verder
Bloggen over hetzelfde onderwerp

Subtiele manieren hoe met marketing je hersenen kunnen worden beïnvloed

Wat doet marketing met je brein?

Onze hersenen zijn op subtiele manieren te beïnvloeden. In succesvolle marketing kun je slim gebruik maken van dit soort technieken. Lees hier verder om erachter te komen.
Lees verder

Lees meer over merk & imago

Wil je meer inhoudelijke informatie over merk en imago? Wij delen graag meer informatie met je in verschillende blogs. Lees ze allemaal en je kunt jezelf daarna een expert noemen!

Niet alleen voor informatie over merk en imago kun je hier terecht. Iedere week kun je een nieuw blogartikel lezen over een onderwerp op het gebied van marketingcommunicatie.