SERVICE & ONTZORGING

Naast onze mogelijkheden kunnen we altijd werk op maat leveren. Van extra drukwerk zoals brochures en flyers, tot online aanvragen in SEO en SEA. We bieden het maatwerk als toevoeging op een of meerdere van onze mogelijkheden. Je ontvangt altijd vooraf een indicatie van de kosten, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Search Engine Advertising (SEA)

Wanneer iemand op zoek is naar een behandeling, specialist of therapeut is het eerste dat mensen meestal vaak doen: even googelen! Google is immers nog steeds met afstand de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Zo ook in Nederland. Wanneer iemand via Google zoekt naar iemand in jouw vakgebied, is het dus belangrijk om direct als specialist in de resultaten te verschijnen. SEA-advertenties verschijnen boven de organische zoekresultaten, wanneer mensen zoeken op specifieke termen. Met Search Engine Advertising (SEA) kun je gericht potentiële klanten bereiken die naar jou op zoek zijn, door bovenaan in hun zoekresultaten te verschijnen.


Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Je hebt een professionele website, voorzien van interessante artikelen en mooie fotografie. Toch blijven de bezoekers afwezig. Je analytics laten zien dat er weinig mensen op je site komen. Hoe zorg je ervoor dat mensen je content weten te vinden? Daar komt SEO om de hoek kijken: zoekmachineoptimalisatie. 

SEO zorgt ervoor dat niet alleen je klanten, maar ook Google ziet dat je een relevante en actuele website hebt. Dat waarderen de Google-robots dan weer met een hogere positie in de zoekresultaten, waardoor ook meer mensen jouw website zullen vinden.


Media inkoop

Niet iedere doelgroep is gemakkelijk te bereiken via online en social media, of bezoekt de plekken waar geprinte magazines te verkrijgen zijn. Kranten verschijnen alleen nog steeds dagelijks en hebben een trouwe lezersbasis. Door een advertentie in een (lokale) krant te plaatsen, kun je zo toch je doelgroep gericht bereiken. 


Slimme combinaties

Website

Presenteer jezelf op topniveau met een professioneel vormgegeven website

Meer informatie

Webshop

Bereik landelijk klanten met jouw producten in je eigen webshop.

Meer informatie

Websitetekstenpakket

Vergroot de kwaliteit en vindbaarheid van je website met inspirerende en activerende teksten.

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over de mogelijkheden?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.