FOTOGRAFIE

Van de meubels op de werkvloer tot de verf aan de muur, van de werknemers tot je klanten, alle onderdelen van je bedrijf maken samen die speciale sfeer die jouw bedrijf uniek maakt. Het liefst zou je die sfeer dan ook over willen dragen via je website en social media. Die sfeer is in woorden niet te vangen. Maak daarom gebruik van foto’s. Professionele foto’s laten jouw klanten namelijk direct zien: hier moet je zijn.

Laat foto’s in je voordeel werken

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Zelfs de schrijver van deze pagina moet dat (helaas) bekennen. Laat daarom foto’s ook voor jouw bedrijf het werk doen. Je kunt je socials en website vol teksten zetten, maar uiteindelijk zorgen foto’s voor sfeer, herkenning en beleving. Met professionele foto’s laat je het totaalplaatje zien. Geen lege ruimtes of nutteloze details, maar sfeerbeelden die een verhaal vertellen.

Waar kun je de foto’s voor gebruiken?

Je kunt de foto’s voor veel verschillende toepassingen en kanalen inzetten. Een nieuwe website is de uitgelezen kans om professionele foto’s te laten maken. Maar ook wanneer je website in orde is, kunnen nieuwe foto’s de uitstraling nog professioneler maken. Je kunt de beelden vervolgens verwerken in je socialmediacampagnes. Zit je te denken over een uiting in print, zoals een eigen magazine? Laten hoogwaardige foto’s nou net tot hun recht komen in een mooi afgewerkte glossy. Wil jij met professionele fotografie jouw communicatie naar een hoger niveau tillen?

‘ForYou is belangrijk geworden om een krachtige uitstraling te hebben voor de klanten. Je kunt bijvoorbeeld foto’s gebruiken van merken en die op social media plaatsen, maar dat ben ík niet. Ik investeer dan liever in een fotograaf die foto’s van ons eigen werk maakt, zodat ik dat kan laten zien. Dat vind ik belangrijk.’
– Marijke Min, VRIS Kappers

De mogelijkheden

  • Aantal foto’s: 15 / Fotograaf op locatie: 1 uur
  • Aantal foto’s: 25 / Fotograaf op locatie: 2 uur
  • Aantal foto’s: 35 / Fotograaf op locatie: 3 uur
  • Aantal foto’s: 45 / Fotograaf op locatie: 4 uur

Werk met ons samen!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe fotografen die samen met ons prachtige foto’s voor ondernemers willen maken. Ben jij de creatieveling met het oog voor ondernemers waar we naar op zoek zijn? Vul dan hier het contactformulier in.

Slimme combinaties met fotografie

Eigen magazine

Vertel jouw verhaal op jouw manier met een eigen magazine.

Meer informatie

ForYou Magazine

Plaats jouw verhaal in hét lokale magazine over beauty, health en living.

Meer informatie

Social media

Deel inspirerende berichten met stopkracht op kanalen zoals Facebook en Instagram.

Meer informatie

Website

Presenteer jezelf op topniveau met een professioneel vormgegeven website

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over fotografie?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.