Alle mogelijkheden voor jouw bedrijf

Het is de uitdaging van iedere ondernemer om bij consumenten onder de aandacht te komen en te blijven. Maar hoe doe je dat op een manier die past bij jouw bedrijf? Door mensen te bereiken én te raken met leuke, ontroerende en inspirerende verhalen. Verhalen die oplossingen bieden en mensen in beweging zetten.

Wij creëren op jouw bedrijf aangepaste verhalen en verspreiden ze onder jouw doelgroep, online én offline. Speciaal voor lokale ondernemers, regionale bedrijven en franchiseorganisaties die in verschillende regio’s zijn gevestigd. Zo verbinden wij jouw bedrijf direct met consumenten uit jouw buurt.

Teksten schrijven en opmaken met de juiste beelden is een kunst op zich. Een verhaal moet opvallen, herkenning geven en raken door emo e en beleving. We noemen dit ‘engaging content’. Onze verhalen zijn aansprekend, informatief, evenwichtig en geloofwaardig. Bovendien zijn ze volledig afgestemd op de behoeftes van jouw doelgroep en voldoen ze aan alle eisen van de verschillende (nieuwe) mediakanalen. Via deze mediakanalen kunnen we jouw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht van consumenten brengen.

Dit is effectieve communicatie.

Om de doelgroep te raken en in beweging te krijgen is het van belang om te zorgen voor een constante stroom van inspirerende verhalen. Verspreid via onze kanalen en jouw eigen kanalen, zoals website en social media. Zo komt jouw bedrijf continu onder de aandacht.

Lees meer

Een professioneel relatiemagazine is een krachtig en effectief marketinginstrument. Je geeft de magazines mee aan klanten, legt ze neer waar jouw nieuwe klanten zijn of deelt ze uit op een beurs. In je eigen relatiemagazine kun je jouw bedrijf uitstekend als merk presenteren.

Lees meer
covers

ForYou Magazine is enorm succesvol door inspirerende verhalen en goede samenwerkingen met lokale ondernemers, met een oplage vanaf 5000 exemplaren per regio-editie. Hiermee wordt je een podium aangeboden waar jij als autoriteit in de regio op jouw vakgebied gepresenteerd wordt.

Lees meer

Alle verhalen komen samen op ForYou.nl, het online content platform op het gebied van beauty, health en lifestyle. We brengen lokale bedrijven onder de aandacht van precies de juiste doelgroep. Via foryou.nl kun je jouw content gemakkelijk delen en verspreiden.

Lees meer

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Wat samenwerking op kan leveren

Ontdek hoe wij in de praktijk hebben bijgedragen aan succesvol resultaat voor meer dan 3.000 bedrijven.