Alle mogelijkheden voor jouw bedrijf

Het is de uitdaging van iedere ondernemer om onder de aandacht te komen en te blijven van consumenten. Maar hoe doe je dat op een manier die past bij het karakter van jouw bedrijf? Door mensen te raken met leuke, ontroerende en inspirerende verhalen. Verhalen die oplossingen bieden en mensen in beweging zetten.

Wij creëren deze verhalen en verspreiden ze onder jouw doelgroep, online én offline. Volledig afgestemd op alle verschillende (nieuwe) mediakanalen. Speciaal voor regionale ondernemers in beauty, health en lifestyle. Zo verbinden wij jouw bedrijf direct met consumenten uit de buurt.

Content pakketten

Mediapakketten

Om de doelgroep te raken en in beweging te krijgen is het van belang om te zorgen voor een constante stroom van inspirerende verhalen. Verspreid via onze kanalen en jouw eigen kanalen, zoals website en social media. Zo komt jouw bedrijf continu onder de aandacht.

Lees meer

Custom publishing

Door onze jarenlange ervaring met het succesvol inzetten van inspirerende verhalen voor bedrijven ontwikkelen we voor steeds meer ondernemers ook unieke, op maat gemaakte magazines. Het perfecte middel om jouw bedrijf als merk te presenteren aan bestaande én nieuwe klanten.

Lees meer
Afbeelding ForYou Magazine

ForYou Magazine

ForYou Magazine is enorm succesvol, met steeds meer vaste lezers door inspirerende artikelen en goede samenwerkingen met lokale ondernemers. Speciaal voor vrouwen van 30 jaar en ouder geïnteresseerd in beauty, health en lifestyle.

Lees meer

ForYou.nl

ForYou.nl is het online contentplatform op het gebied van beauty, health en lifestyle. Met inspirerende verhalen en relevante oplossingen, altijd bij de consument in de buurt.

Lees meer
iPhone-mogelijkheden-foryou.nl

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Wat samenwerking op kan leveren

Ontdek hoe wij in de praktijk hebben bijgedragen aan succesvol resultaat voor meer dan 3.000 bedrijven.