Hoe we verhalen laten werken voor jouw bedrijf

Het is de uitdaging van iedere ondernemer om onder de aandacht te komen en te blijven van consumenten. Maar hoe doe je dat op een manier die past bij het karakter van jouw bedrijf? Door mensen op relevante momenten te raken met leuke, ontroerende en inspirerende verhalen gekoppeld aan jouw bedrijf. Verhalen die oplossingen bieden en mensen in beweging zetten.

Wij creëren deze verhalen en verspreiden ze onder jouw doelgroep, online én offline. Speciaal voor lokale ondernemers, regionale bedrijven en franchise organisaties die in verschillende regio’s zijn gevestigd. Zo verbinden wij jouw bedrijf direct met consumenten uit de buurt.

Teksten schrijven en opmaken met de juiste beelden is een kunst op zich. Een verhaal moet opvallen, herkenning geven en raken door emotie en beleving. Dat is wat wij noemen ‘engaging content’. Onze verhalen zijn aansprekend, informatief, evenwichtig en geloofwaardig. Bovendien zijn ze volledig afgestemd op de behoeftes van jouw doelgroep en voldoen ze aan alle eisen van de verschillende (nieuwe) mediakanalen.

Nieuw-content-pakketten

Content pakketten

Om de doelgroep te raken en in beweging te krijgen is het van belang om te zorgen voor een constante stroom van inspirerende verhalen. Verspreid via onze kanalen en jouw eigen kanalen, zoals website en social media. Zo komt jouw bedrijf continu onder de aandacht.

Lees meer

Onze kanalen

Via onze eigen mediakanalen kunnen we jouw kennis en kunde op een kwalitatieve manier onder de aandacht brengen van consumenten. ForYou is het kanaal voor vrouwen van 30 jaar en ouder, uit jouw regio, geïnteresseerd in beauty, health en lifestyle. We investeren samen om de doelgroep te bereiken. Daarom biedt ForYou altijd alle content gratis aan. Via een magazine, online platform en social media.

ForYou
FYM-3-covers

ForYou Magazine

ForYou Magazine is enorm succesvol, met steeds meer vaste lezers door inspirerende verhalen en goede samenwerkingen met lokale ondernemers.

Lees meer

ForYou.nl

Alle verhalen komen samen op ForYou.nl, het online contentplatform op het gebied van beauty, health en lifestyle. Door slimme techniek brengen we lokale bedrijven onder de aandacht van precies de juiste doelgroep. Zo bieden we altijd de juiste oplossing, bij consumenten in de buurt.

Lees meer
iPhone-mogelijkheden-foryou.nl
iPhone-mogelijkheden-social-media

Social Media

Op social media voelt de doelgroep zich thuis. Daar worden alle verhalen geliked en gedeeld. Bovendien bieden Facebook en Instagram veel mogelijkheden om extra lokale bekendheid te genereren.

Lees meer

Custom publishing

Door onze jarenlange ervaring met het succesvol inzetten van inspirerende verhalen voor bedrijven ontwikkelen we voor steeds meer ondernemers ook unieke, op maat gemaakte magazines. Het perfecte middel om jouw bedrijf als merk te presenteren aan bestaande én nieuwe klanten.

Lees meer

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Wat samenwerking op kan leveren

Ontdek hoe wij in de praktijk hebben bijgedragen aan succesvol resultaat voor meer dan 3.000 bedrijven.