WordPress website laten maken

‘Waarom zou ik een WordPress website laten maken? Mijn huidige site is toch goed genoeg?’ Het is goed mogelijk dat dit je gedachte is.

Jouw website

Dat je op dit moment al een website hebt is op zich natuurlijk goed. Het is, nu internet al flink wat jaren ingeburgerd is, moeilijk voor te stellen dat er bedrijven zijn die nog niet een eigen plekje op het internet hebben in de vorm van een website. Toch zijn die er. Gelukkig heb je zelf wel een site, die je zelf hebt gemaakt of die je hebt laten maken. Je weet dus al dat een website een belangrijk middel is om informatie te geven aan je huidige klanten en aan potentiële nieuwe klanten. Een goed uitziende en goed werkende, professionele website is van groot belang voor de uitstraling van jouw bedrijf.

Niet meer up-to-date

De kans bestaat echter dat je, nadat je site online is gezet, er daarna weinig meer naar hebt omgekeken. In dat geval loop je dan het risico dat (een deel van) de informatie die op je website staat niet meer up-to-date is. Het kan zijn dat pagina’s op je site traag laden, en dat is typisch iets waar bezoekers van je site op afknappen. Je wilt dat dus zien te voorkomen. Ook is het zo dat, wanneer de content op je site niet optimaal is, jouw site niet hoog scoort in de zoekresultaten op Google. En dat wil je natuurlijk wél!

‘Een professionele en betaalbare website voor jou’

WordPress

Eigenlijk zou je een site willen hebben die optimaal is ingericht en prima werkt, met teksten die aantrekkelijk zijn om te lezen en aantrekkelijk beeldgebruik. Kortom: een site waarmee je het succes van je bedrijf vergroot. Zo’n site kunnen wij bieden. Wij werken voor onze klanten met websites van WordPress, het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Waarom is WordPress zo populair en goed? Het is een systeem dat niet alleen gemakkelijk in het gebruik is door bedrijven, maar ook op verschillende manieren aan te passen. Je kunt door ons je WordPress website laten maken.

WordPress website laten maken

Wil je door ons je WordPress website laten maken? Heel verstandig! Wij kunnen namelijk een site voor jou maken waarbij we je teksten optimaliseren en de door jou gewenste elementen toevoegen. Dat kan bijvoorbeeld een onderdeel ‘reviews’ zijn, of een webshop. Alles is zodanig voor je opgezet en ingericht, dat je site hoog scoort in Google. En zo’n site is ook nog eens betaalbaar!

Allerlei voordelen

Dit zijn de voordelen voor jou van een WordPress website laten maken door ons:

  • Een nieuwe website in een handomdraai
  • Een website op de nieuwste technieken van WordPress
  • Uniek vormgegeven design 
  • Afgestemd op de behoeften van jouw gebruiker
  • Bespaart je een hoop tijd doordat wij het werk voor jou uit handen nemen 
  • 24/7 spoeddienst bij problemen met je site of e-mail
  • Wijzigingen in tekst en afbeelding worden binnen 48 uur gedaan 
  • Vast maandbedrag en geen kosten vooraf

Natuurlijk gaat de site pas de lucht in wanneer je helemaal tevreden bent. En nadat die gelanceerd is, kunnen wij ook nog eens de site regelmatig blijven controleren. Zodat je ervan verzekerd bent dat alles goed werkt. 

Nieuwe site voor jou

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact met je op voor een geheel vrijblijvend (en uiteraard kosteloos) gesprek over een nieuwe website voor jou. We garanderen dat het een leuk gesprek is, met antwoorden op je vragen en veel inspiratie!

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact met je op voor een geheel vrijblijvend (en uiteraard kosteloos) gesprek over jouw WordPress website. We garanderen dat het een leuk gesprek is, met antwoorden op je vragen en veel inspiratie!

Ja, ik ben benieuwd!

Dan willen we je graag ontmoeten! Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.