VISUELE IDENTITEIT

Een gele M, een appel met een hapje eruit of een blauwe F: zonder de merken te noemen, weet je direct waar het over gaat. Dat is wat een krachtige visuele stijl doet. En dat is wat we ook voor jouw bedrijf willen bereiken.

Een herkenbare huisstijl

Door professionele communicatie met een goede visuele identiteit en huisstijl wordt jouw bedrijf gezien als professioneel en betrouwbaar. Een goede visuele identiteit bevestigt het imago en geeft de kern van jouw bedrijf weer. Hierdoor kom je én blijf je in de mindset van je (toekomstige) klanten.

Jouw onderneming kan op allerlei verschillende plekken zichtbaar zijn. Je hebt een eigen website, profielen op socialmediakanalen, drukwerk zoals een flyer of folder en het bedrijfspand zelf. Een visuele stijl zorgt ervoor dat je eenheid krijgt in deze uitingen. Het maakt je herkenbaar. Het zorgt ervoor dat mensen bij een bepaalde stijl direct weten dat het om jouw bedrijf gaat. Waar je dus ook adverteert en op welke manier je jezelf laat zien, je kunt altijd dezelfde stijl hanteren. Een huisstijl heeft deze voordelen:

  • Klanten weten in één oogopslag dat het om jouw bedrijf gaat
  • Een huisstijl straalt professionaliteit uit
  • 1 uistraling, 1 verhaal, op al je kanalen
  • Onderscheid jezelf van de concurrentie

Ontwikkeling van jouw visuele huisstijl

Je visuele stijl kunnen we in samenwerking met jou ontwikkelen of verbeteren. Je kunt deze identiteit vervolgens gebruiken om producten mee te maken, zoals websites, magazines, publicaties, advertenties, visitekaartjes en briefpapier. Zo kun je jouw bedrijf op topniveau presenteren.

Slimme combinaties met een visuele identiteit

Merkpaspoort

Met een merkpaspoort leg je vast hoe je jouw bedrijf onderscheidend in de markt kunt neerzetten.

Meer informatie

Website

Presenteer jezelf op topniveau met een professioneel vormgegeven website

Meer informatie

Eigen magazine

Vertel jouw verhaal op jouw manier met een eigen magazine.

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over een visuele identiteit?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.