EIGEN MAGAZINE MAKEN

Als ondernemer verzamel je door de jaren heen allerlei kennis en kunde. Je kunt met jouw informatie waarschijnlijk een magazine vullen… dus waarom zou je dat niet gewoon doen? Het maken van een magazine is gemakkelijker én goedkoper dan je zou verwachten. 

Een eigen magazine is dé manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten op de manier zoals jij dat wilt. Je kunt een eigen magazine uitbrengen vanwege een jubileum, als uitgave voor een bijzonder evenement of als vast onderdeel van de marketing en communicatie van jouw bedrijf.

Waarom een eigen magazine maken?

Er zijn verschillende redenen waarom je jouw kennis zou willen bundelen en een uniek, luxe eigen magazine zou willen uitgeven:

  • Controle: je bepaalt zelf het uiterlijk, de huisstijl, de verspreiding en de inhoud van het magazine.
  • Imago: lezers ervaren een magazine eerder als een relevant communicatiemiddel dan als reclame.
  • Betrokkenheid: met een magazine bouw je vertrouwen en loyaliteit op. Een lezer besteedt bovendien gemiddeld 25 minuten leestijd aan een magazine!
  • Mond-tot-mondreclame: lezers weten wat jouw bedrijf nog meer te bieden heeft en zullen jouw bedrijf sneller aanbevelen. Vergeet niet: van print onthouden mensen gemiddeld 7 keer meer dan online tekst.
  • Cross-selling: je klant maakt kennis met nieuwe producten en diensten en zal zo meer geld bij jou besteden.
  • Online & social media: je kunt de artikelen uit het magazine direct gebruiken voor je blog en social media.
  • Prijs: een magazine maken is – mits je het goed aanpakt – waarschijnlijk goedkoper dan je denkt.

Samen met ForYou mijn 25-jarig jubileum van mijn schoonheidssalon in beeld gebracht met een prachtig, heel persoonlijk magazine. Al mijn wensen zijn erin verwerkt en ik heb heel fijn met ze samengewerkt. Aanrader! – Karin Gerdes

Voorbeelden

Magazines die wij hebben gemaakt.

Noordwest Oncologiespecial

In het magazine van Noordwest Ziekenhuisgroep laten we de lezer kennismaken met alles wat Noordwest Oncologisch centrum te bieden heeft. We laten de lezer kennismaken met de beste (zorg)specialisten in de regio.


Een eigen magazine: jouw podium

Een eigen magazine is jouw podium waarbij je de regie zelf in handen hebt. Je kunt het décor zelf aankleden: in stijl, afbeeldingen en opmaak kun je het magazine helemaal naar wens aanpassen. Je kunt daarna iedereen die je wilt jouw podium laten betreden. Jouw onderneming heeft de hoofdrol, maar als ondernemer sta je nooit alleen. Door je netwerk te betrekken bij het maken van het eigen magazine, kun je laten zien dat jouw partners ook een grote rol spelen in je onderneming. 

Wij staan in de coulissen om je in het proces te helpen. Een team vormgevers en redacteuren staat klaar om met je aan de slag te gaan om het magazine, en redacteuren ondersteunen in het schrijven of redigeren van teksten. Alles naar wens? Dan is het natuurlijk tijd voor de grote opening. Het gedrukte magazine kun je overal verspreiden en delen, zowel online als in fysieke vorm.

Slimme combinaties met een eigen magazine

Fotografie

Foto’s laten jouw bedrijf op een laagdrempelige en professionele manier zien.

Meer informatie

Social media

Deel inspirerende berichten met stopkracht op kanalen zoals Facebook en Instagram.

Meer informatie

Online artikelen

Deel je kennis en maak jezelf zichtbaar én vindbaar met goede blogs.

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over het maken van een eigen magazine?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.