EIGEN BOEK MAKEN

Heb je een manuscript op de plank liggen dat je professioneel uit zou willen geven? Of ben je juist actief aan het schrijven om het boek af te maken? Wij kunnen van jouw boek een succesverhaal maken door het professioneel vorm te geven en te drukken.

Jouw boek is je grote project waar dagen, al dan niet maanden werk in zit. Op iedere pagina heb je vrij spel. Je kunt je methodes op papier zetten, je persoonlijke verhaal uit de doeken doen of juist anderen het podium geven om hun eigen verhaal te doen. Alles kan en alles mag. Jouw naam staat immers op de cover: het is jouw boek!

Eigen boek professioneel uitgeven

Je kunt een boek eigenlijk maar één keer uitgeven. Daarom is het goed om het ook in één keer goed te doen. Je wilt dan dat je boek met grote zorg opgemaakt en uitgegeven wordt. Dat kunnen we voor jou verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de opmaak er professioneel uitziet en onze partner en drukkerij Veldhuis Media zorgt voor een stevige binding.

  • Je hebt een superidee!
  • Offerte & gratis voorstel
  • Schrijven & vormgeven
  • Promotie & bol.com
  • Verkoop & verzending

‘Ik heb het idee dat je als trainer en spreker serieuzer genomen wordt als je een boek geschreven hebt. Ik kan met dit boek ook veel meer mensen bereiken, van Groningen tot Maastricht en Amsterdam tot Keulen. Mijn missie is om uiteindelijk een miljoen stuks uit te brengen en op deze manier zo veel mogelijk mensen in hun kracht zetten.’ – Roel van Beveren / Mayru Lifestyle

Voorbeelden

Boeken die wij hebben gemaakt.

‘Ballen: de kracht van verandering’

‘Ben jij wie je zou kunnen zijn?’ Dit boek hebben wij gemaakt met samen met auteur Roel van Beveren.


Je boek zelf in handen

Zeg nou zelf, wat is er leuker dan een fysiek exemplaar van je zelfgeschreven boek in handen hebben? Nou: wanneer het boek bij klanten in hun handen ligt! Wij helpen je daarom om jouw boek helemaal naar wens te maken. We zorgen voor een aansprekende opmaak en inspirerende omslag. We kunnen het boek ook redigeren zodat deze geen spellings- en grammaticafouten meer bevat. Zo maken we van jouw boek een succesverhaal.

Slimme combinaties met een eigen boek

Fotografie

Foto’s laten jouw bedrijf op een laagdrempelige en professionele manier zien.

Meer informatie

Social media

Deel inspirerende berichten met stopkracht op kanalen zoals Facebook en Instagram.

Meer informatie

Online artikelen

Deel je kennis en maak jezelf zichtbaar én vindbaar met goede blogs.

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over het maken van een eigen boek?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.