Facebook marketing uitbesteden

Je wilt meer bereiken met Facebook en je wilt je Facebook marketing uitbesteden. Geen wonder: je weet dat een goede campagne op sociale media veel kunnen doen voor je bedrijf, maar je mist de kennis (en mogelijk ook de tijd) om dit op een goede manier zelf aan te pakken. 

Facebook bestaat pas sinds 2004, en is in korte tijd een enorm succes geworden. Aan het eind van het jaar van de lancering waren er al een miljoen gebruikers, en dat werden er in razendsnel tempo meer. Op dit moment zijn er een paar miljard actieve gebruikers! 

Prachtig podium

Facebook is opgericht om mensen met elkaar in contact te laten komen. Dat zijn voor een groot deel mensen die elkaar kennen. Ze zetten leuke (of minder leuke) berichten op hun pagina, of liken het bericht van een ander. Maar Facebook is ook een prachtig podium voor bedrijven om zichzelf op te presenteren aan hun bestaande klanten én aan potentiële nieuwe klanten! En dat aspect van Facebook moet je niet onderschatten.

Gerichte campagne

Wellicht denk je bij ‘communiceren op Facebook’ aan het af en toe plaatsen van een nieuwtje op je bedrijfspagina, maar het kan zoveel beter én effectiever. Met een gerichte campagne bereik je behoorlijk nauwkeurig de door jou gewenste doelgroep. Dat kan dan bijvoorbeeld gaan om een groep mensen in een bepaalde leeftijdscategorie, of die in de buurt van jouw bedrijf wonen (of ver daarbuiten!), of allebei. Het mooie van een Facebookcampagne is dat het resultaat gedetailleerd geanalyseerd kan worden. Op basis van de gegevens kan de campagne eventueel aangepast worden, zodat het resultaat (nog) beter wordt. Je ziet: Facebook kan een onmisbaar onderdeel zijn van jouw marketingcommunicatie. 

Geen tijd, geen zin

Maar het kost tijd en moeite in de ins en outs van Facebook, en misschien heb je daar geen tijd voor. Bovendien verandert Meta, het moederbedrijf van Facebook, de regels rond adverteren nogal eens, waardoor de advertentie die jij voor ogen had wordt afgekeurd. Grote kans dat je er eigenlijk ook helemaal geen zin in hebt om je te gaan verdiepen in Facebook. Maar je wil wél onder de aandacht komen en blijven bij je publiek, en bent er na het lezen van dit artikel ook van overtuigd dat je ‘hier iets mee moet’. 

 

‘Wil jij meer bereiken

met Facebook marketing?

Zet Facebook in voor jouw professionele marketing

Het goede nieuws is dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden: je Facebook marketing uitbesteden is veel slimmer! Je kunt ons communicatiebureau inschakelen om je Facebookberichten en -advertenties te laten verzorgen en je te adviseren hierin. Wij zijn (onder andere) daarin gespecialiseerd. We kunnen pakkende teksten maken en die combineren met passende beelden. Zo zorgen we ervoor dat je heel gericht je doelgroep bereikt en je succes vergroot. 

Door je Facebook marketing uit te besteden aan ons, zorg je direct voor: 
Berichten die écht aanspreken
Een verbeterde zichtbaarheid bij je doelgroep
Meer bezoekers op je website
Een verhoging van je naamsbekendheid
Een verbetering van je bedrijfsimago
Meer tijd voor je klanten, je gezin of je hobby’s

Natuurlijk zorgen we ook direct voor een goede zichtbaarheid op Instagram en stellen we ‘retargeting-campagnes’ in, zodat je continu zichtbaar bent binnen je doelgroep én bij (potentiële) klanten. Waarom zou je hier nog zelf je kostbare tijd aan spenderen? Tijd die je ook op andere manieren kunt gebruiken… 

Je Facebook marketing uitbesteden

Je Facebook marketing uitbesteden aan experts is de slimste beslissing die je kunt maken. Gun jezelf meer rust en meer vrije tijd!

Ben je nieuwsgierig geworden hoe we dit voor jouw bedrijf aanpakken? Bel dan 050-7600800.
Ja, ik wil meer weten!

Dan ontmoeten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.