Content creëren

Content creëren is niet moeilijk. Het creëren van goede content daarentegen is een kunst. 

Hoe creëer je goede content dat bij jou past?

Want hoe zorg je ervoor dat jouw content onderscheidend, inspirerend en relevant is voor de ontvanger? Hoe zorg je voor herkenning, emotie en beleving in je content? En als dit je lukt, hoe zorg je ervoor dat dit keer op keer een succes is? En als je dit ook lukt, hoeveel tijd kost dit je dan?

Content creëren voor je doelgroep. ‘Outside in’ noemen we dat. Hoe denkt jouw doelgroep? Waar hebben zij behoefte aan? Hoe willen zij de informatie tot zich nemen? Welke vragen stellen zij hierover? Welke problemen willen zij opgelost zien? Welke wensen willen zij vervult zien? Of heeft jouw doelgroep behoefte aan snackable content?

Content creëren is voor ons meer dan een plaatje met een tekstje. Content heeft te maken met de interesses van de doelgroep. Of dit nou toekomstige klanten betreft of je eigen vaste klanten. Wij weten óf meten welke content past bij jouw doelgroep. Vervolgens maken we content in de (huis)stijl van jouw bedrijf. Hierdoor zorgen we voor relevante én herkenbare content. Jouw bedrijf wordt hierdoor gezien als dé verstrekker van de beste content binnen jouw vakgebied. 

‘Content creëren is meer dan een

plaatje met een tekstje.’

ForYou Media als jouw content creatie bureau?

Wij creëren content met teksten en beelden. Maar ook met foto’s, video’s en animaties. Van blogberichten, tot reportages en infotainment. Van cornerstone content tot snippets. Van kennisartikelen tot ervaringsverhalen. Van een korte briefing tot een diepte-interview.

Het creëren van content is onze lust en ons leven. Het creatieve proces én de uitvoering. Hierdoor krijgen we in eerste instantie oeh’s en ahh’s van onze klanten. Gaaf. Maar wat nog gaver is, is wanneer wij deze content creaties verspreiden binnen de doelgroep van onze klanten. Google Analytics geeft acuut een nieuwe schaalgrootte weer!

En dat is het resultaat van content creëren. Goede content creatie is een vak. Bij ons werken enkel vakmannen (en vakvrouwen!).

Omdat wij graag laten zien wat wij jou kunnen bieden, geven we altijd een gratis proefpakket. Hierdoor kun je zelf ervaren wat wij aan content creëren voor jouw bedrijf. 

Laat even je gegevens achter, en beschrijf wat je wenst. Wij gaan voor je aan de slag. Het kost niets en je zit nergens aan vast. Let’s go!

Ja, ik wil meer weten!

Dan ontmoeten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.