Betaalbare website laten bouwen

Een betaalbare website laten bouwen is dé vereiste om rendement te kunnen halen met je website. Immers, wanneer deze meer kost dan dat deze oplevert, dan heeft het niet zoveel zin.

Een nieuwe website, betaalbaar en professioneel

Maar wat is een betaalbare website? Tja, dat ligt aan je ambitie en je mogelijkheden. Dit is voor iedereen weer anders. Wij geloven er stellig in dat een goede website betaalbaar is. En dat, wanneer de website zichzelf bewezen heeft, er altijd mogelijkheden zijn om de website dan verder uit te breiden. Hierdoor zorg je ervoor dat de website meegroeit met het succes van je bedrijf.

Een betaalbare website laten bouwen kan al vanaf 599 euro. Nee. Het kan zelfs wel gratis. Je hebt vast nog wel een neefje die handig is met computers :-). Advies vanuit ervaring: doe dit niet!

Advies en sturing

Zorg ervoor dat je een betaalbare website laat bouwen door een partner die hierin bewezen resultaat kan tonen. Een websitebouwer die naar je luistert en jouw wensen begrijpt. Maar kies ook voor een websitepartner die je advies en sturing geeft bij het proces van het maken van een betaalbare website. 

In dit kader geven we je graag op voorhand advies. Een website is continu aan verandering onderhevig. Of het nou gaat om de inhoud of de techniek erachter: een website is nooit helemaal klaar. 

Contacten

Waarom zou je een goede website moeten hebben? Daar zijn meerdere redenen voor. Een heel belangrijke is het vergroten van het aantal contacten naar aanleiding van websitebezoek. Consumenten nemen sneller contact op wanneer:

de behoefte van de bezoeker begrepen wordt
bezoekers het idee hebben dat de juiste kennis aanwezig is
de website bewijst dat de behoefte van de bezoeker vervuld kan worden

Om dit voor elkaar te krijgen, heb je een professionele partner nodig die kennis van zaken heeft en ervoor zorgt dat jouw site het juiste doet voor jouw bedrijf.

‘Een website is continu

aan verandering onderhevig.’

Een betaalbare website laten bouwen, betrouwbaar en snel

Wij bieden al een websiteabonnement aan voor 245 euro per maand, met een looptijd van 24 maanden. Daarna is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. 

Een website maken is een proces. Een proces van maken en daarna blijven verbeteren en optimaliseren. Een betaalbare website laten bouwen kan dus wel degelijk. Maar dit doe je volgens ons stapje voor stapje. Denk niet dat je een marathon kan rennen zonder te trainen. Maar je kunt je wel goed voorbereiden. Om deze reden gaan we eerst met je in gesprek. Wat moet de website voor jouw bedrijf doen? Wat vind jij belangrijk? Hoe wil je dat jouw bedrijf gepresenteerd wordt? We helpen je met het vinden van antwoorden op deze vragen. En ja, wij zijn kritisch, zodat we samen een ijzersterke website opleveren die veel voor jou gaat betekenen. 

Om dit te realiseren moeten we wel exact weten welke kant je op wilt óf zou willen gaan. Dan houden we hier rekening mee. Nadat we jouw betaalbare website laten bouwen, nemen we nog 24 maanden de tijd om je site verder te verbeteren en jouw wensen te vervullen.

Wij geloven zó in deze aanpak, dat je de eerste factuur pas ontvangt wanneer je website live wordt gezet. Dan verdient de website geld voor jouw bedrijf. Pas dan start je met ons te betalen.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig naar onze manier waarop we supersnel een knettergoede website voor jouw bedrijf gaan maken zonder voorfinanciering? Dan ontmoeten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Ja, ik wil meer weten!

Dan ontmoeten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.