Betaalbare website laten maken

Natuurlijk wil je een goede website. Graag wel eentje die goed te betalen is. Dat vinden wij heel erg logisch. Pas wanneer de website geld voor je gaat verdienen, dan kun je altijd nog allerlei toeters en bellen toevoegen. 

Een professionele en betaalbare website laten maken

Websites van Coolblue, Booking en CenterParcs zijn wellicht wat hoog gegrepen. En deze zijn ook minder betaalbaar voor de ‘gewone’ ondernemer.

Jij kent jouw bedrijf het beste. Jij weet welke klanten je bedient of wilt bedienen. Daarom is het vooral belangrijk om na te gaan wat de website voor jouw bedrijf zou moeten zijn. Er zijn webbouwers die al een website voor je maken vanaf 599 euro. Als je enkel een website wilt hebben met 5 pagina’s, een paar plaatjes en wat teksten, dan is dit helemaal prima.

Toch is het verstandig om misschien even langer na te denken over je keuze. De ervaring leert namelijk, dat wanneer deze site eenmaal klaar is, dat de site niet helemaal doet wat je ervan verwacht. Ligt dit aan de websitebouwer. Nee, waarschijnlijk niet. Deze heeft waarschijnlijk geleverd wat er is afgesproken.

Veel ondernemers realiseren zich pas na levering wat er nog meer kan, en dus had gekund. Ze nemen vervolgens contact op met de bouwer van de website om de website verder ‘uit te bouwen’. Tijdsinvestering ca. 16 uur (á 100 euro per uur). Hmmm…. de website wordt wat duurder, maar… dan heb je ook wat. Na uitbouw is je site helemaal klaar! Of…. toch niet 🙁

Je website heeft niet de juiste funnels, is niet SEO-geoptimaliseerd, sluit niet aan op je CRM of informatie-systeem, enzovoort. Maar ja, als je belt, dan gaat de teller weer lopen. Nou ja, niet de teller, maar je bankrekening.

‘Een website is continu

aan verandering onderhevig.’

Waarom jouw website laten maken door ForYou Media?

Wij bieden al een website aan voor 245 euro per maand. Looptijd 24 maanden. Daarna maandelijks opzegbaar.

En nu waarom!

Veel van onze klanten hebben bovenstaande ervaring gehad. Wijzelf ook. Een website maken is namelijk een proces. Een proces van maken en daarna blijven verbeteren en optimaliseren. Een betaalbare website laten maken kan dus wel degelijk. Maar dit doe je volgens ons stapje voor stapje. Denk niet dat je een marathon kan rennen zonder te trainen. Maar je kan je wel goed voorbereiden.

Om deze reden gaan we eerst met je in gesprek. Wat moet de website voor jouw bedrijf doen? Wat vind jij belangrijk? Hoe wil je dat jouw bedrijf gepresenteerd wordt? 

We helpen je met het vinden van antwoorden op deze vragen. En ja. Wij zijn kritisch. Zodat we samen een ijzersterke website opleveren. Om dit te realiseren moeten we wel exact weten welke kant je op wilt óf zou willen gaan. Dan houden we hier rekening mee. Nadat we jouw betaalbare website hebben gemaakt, nemen we nog 24 maanden de tijd om je site verder te verbeteren en jouw wensen te vervullen.

Wij geloven zo erg in deze aanpak, dat je pas de eerste factuur ontvangt wanneer je website gebouwd is. Dan verdient de website pas geld voor jouw bedrijf. En pas dan hoef je ons te betalen.

Nieuwsgierig in hoe we supersnel een knettergoede website voor jouw bedrijf gaan maken zonder voorfinanciering? 

Ja, ik wil meer weten!

Dan ontmoeten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.