Bedrijfsmagazine maken

Een bedrijfsmagazine is hét bewijs van een succesvol bedrijf. 

Hoe begin je met het maken van een bedrijfsmagazine?

In jouw eigen bedrijfsmagazine heb je de ruimte om aan aan jouw (toekomstige) klanten te vertellen hoe jouw bedrijf problemen oplost en wensen vervult. Een eigen bedrijfsmagazine maken is dé manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten op de manier zoals jij dat wilt. Maar ja, hoe pak je dit aan, en waar begin je?

Allerlei voordelen

Er zijn allerlei voordelen aan een bedrijfsmagazine:

Een bedrijfsmagazine draagt altijd positief bij aan het imago van je bedrijf.
Met een magazine bouw je vertrouwen en loyaliteit op.
Van print onthouden mensen gemiddeld zeven keer meer dan online tekst.
Een lezer besteedt gemiddeld 25 minuten leestijd aan een magazine.
Alle inhoud van het magazine is direct bruikbaar voor online plaatsing en op jouw social media. 
Het magazine wordt niet snel weggegooid, maar blijft gedurende langere tijd onder de aandacht.

Cadeautje

Er hoeft geen directe aanleiding te zijn om een magazine te maken. Maar het kan wel! Vier je over een tijdje dat je bedrijf zoveel jaar bestaat? Wat is dan leuker dan een cadeautje voor je klanten én je eigen personeel in de vorm van een tastbaar magazine? Zo’n uitgave zal zeker gewaardeerd worden. Natuurlijk straalt elke pagina uit dat het om het magazine van jouw bedrijf gaat, onder andere door het kleurgebruik.

‘Dé manier om jouw bedrijf

in de schijnwerpers te zetten’

Wat komt erin te staan?

Je kiest zelf de inhoud van je magazine. De mogelijkheden hiervoor zijn welhaast onbeperkt. Enkele voorzetjes: je vertelt natuurlijk wat je bedrijf (voornamelijk) doet. Maar het mooie is: je kunt óók de minder bekende delen van je aanbod belichten. Zo kun je ook op een eenvoudige manier nieuwe doelgroepen bereiken. Je kunt jezelf en je team voorstellen, je kunt de geschiedenis van het bedrijf aan bod laten komen (met oude foto’s), je kunt een puzzel opnemen, tips & tricks geven… 

Wat is je idee?

Alles begint met een idee. Een idee dat je bij je draagt, misschien al wel een langere tijd. Misschien heb je alleen een paar pagina’s platte tekst. Maar het kan ook zijn dat je alles al hebt klaarliggen. Meestal door gebrek aan kennis over het maken van een eigen magazine is het simpelweg nog niet gedrukt en verspreid.

Van concept tot realisatie

Wij willen je graag helpen om jouw idee werkelijkheid te laten worden, van concept tot realisatie, en alles daartussenin. Je kiest natuurlijk helemaal zelf wat je wilt vertellen in je magazine en wie de inhoud van jouw magazine verzorgt. Je mag zelf alle teksten en afbeeldingen aanleveren, maar natuurlijk kunnen wij ook de teksten en beeldmateriaal voor je verzorgen. Ook daarin zijn we gespecialiseerd. We hebben redactie en vormgeving onder één dak.

100% gratis?

Door slim samen te werken met je leveranciers en mensen uit jouw netwerk (relaties), kun je (vaak) de kosten flink reduceren. Je relaties zijn vaak bereid om een artikel of een advertentie in jouw bedrijfsmagazine te plaatsen. Op deze manier hebben we al veel ondernemers geholpen met het realiseren van een 100% kostenneutraal bedrijfsmagazine. 

Start met een bedrijfsmagazine maken

Om na te gaan hoe we het beste kunnen bijdragen aan jouw bedrijfsmagazine, gaan we graag met je in gesprek. We zitten te popelen om jouw ideeën en wensen te horen. Waar sta jij in dit proces en waar wil jij bij geholpen worden?

Wanneer je je gegevens achterlaat, nemen we contact met je op voor een geheel vrijblijvend (en uiteraard kosteloos) gesprek over jouw eigen bedrijfsmagazine. We garanderen dat het een leuk gesprek is, met antwoorden op je vragen en veel inspiratie!

Ja, ik wil meer weten!

Dan ontmoeten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.