Laat klanten weten wat je met je te bieden hebt met een eigen magazine

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat jouw klanten NIET WETEN wat je allemaal te bieden hebt? Terwijl je klanten de weg naar jouw bedrijf al lang hebben gevonden. ZONDE!

Wanneer je bestaande klanten meer bij je uitgeven maak je meer omzet. Simpel.

In een eigen magazine kun je op de perfecte manier al je producten presenteren. Gebundeld, bij elkaar. Je geeft je magazines mee aan je klanten en je geeft ze aan nieuwe klanten. Hierdoor weten je klanten wat je nog meer te bieden hebt om hun problemen op te lossen of hun wensen te vervullen.

En om de investering hoef je het niet te laten. Wist je dat je leveranciers veelal graag meebetalen aan je eigen magazine? Want wanneer je meer klanten mag helpen, dan neem je waarschijnlijk ook meer producten bij hen af. Een win-win situatie dus. Dat is pas samenwerken.

Neem vandaag nog met ForYou Media contact op om te overleggen wat een eigen magazine voor jouw bedrijf kan opleveren!

case

Klanten komen speciaal hiernaartoe voor iets wat ze in het magazine hebben gezien

“ForYou weet precies wat ik wil uitstralen naar mijn klanten en dat zie je terug in de artikelen. Dat zorgt voor een stukje herkenning voor de lezers.“

Emma-Bo van Vliet – Inge B
Alphen aan den Rijn

Gratis voorstel

Ben jij geïnteresseerd in een magazine voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een gratis voorstel aan. We geven inzicht in alle mogelijkheden en laten zien hoe waardevolle aandacht direct extra omzet kan genereren.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast.
Waar wacht je nog op?

Neem direct contact met ons op:
050 7600 800

covers