Zoekwoordenonderzoek zomeraanbieding

Het beste rendement wordt behaald door het juiste inzicht. Kom erachter welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt en hoe vaak deze voorkomen op jouw website. Bespaar onnodige kosten en krijg meer rendement.

Meten is weten

Deze maanden zijn het perfecte moment om een zoekwoordenonderzoek uit te laten voeren. Hierdoor weet je waar jouw doelgroep de afgelopen maanden naar gezocht heeft, en hoe vaak.

De zoekwoorden uit het onderzoek moeten natuurlijk gebruikt worden op je website en in je (socialmedia)campagnes. Hierdoor zul je veel meer rendement halen uit je marketingcommunicatie.

Door het zoekwoordenonderzoek in de zomer uit te laten voeren, pluk je de vruchten in het najaar. En een andere reden is dat we in juli en augustus 200 euro korting bieden. Dat begint dus al met een fikse kostenbesparing. En je hoeft de factuur pas in september te voldoen!

Dit is wat we voor je doen

Zoekwoordenonderzoek

Nulmeting van reeds gebruikte zoekwoorden

Actielijst met focuspunten en doelstellingen

Dit is hoe het werkt

We onderzoeken de meest kansrijke zoektermen o.b.v.:

  • Branche
  • Diensten / producten
  • Verzorgingsgebied

We vullen deze aan met synoniemen en aanverwante termen

We maken een gesegmenteerd overzicht van deze termen

We zenden het rapport in proef en bespreken het rapport

We voeren een nulmeting uit op je website

We stellen een actielijst samen

Zomeraanbieding

Door je gegevens in te vullen en te verzenden, laat je ons weten dat je geïntereseerd bent in de Zoekwoordenonderzoek Zomeraanbieding.

Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met je op. We bespreken de opdracht en geven antwoord op je vragen. Ook spreken we een datum af wanneer jouw zoekwoordenonderzoek wordt uitgevoerd.

Laat de kans op meer inzicht en rendement niet liggen. Vul je gegevens in en profiteer van deze spectaculaire zomeraanbieding.

Contact opnemen

Ja, ik heb interesse in de zomeraanbieding van het zoekwoordenonderzoek!

Consent(Vereist)

Direct hulp nodig

bij je marketingcommunicatie?

Bel naar 050 7600 800