WEBSHOP

Internetwinkelen is bijna niet meer weg te denken uit het winkellandschap. En terecht: op internet kun je tijdens het shoppen rustig je digitale winkelwagentje vullen en zie je alle productinformatie in een oogopslag. Het is daarom belangrijk om je webshop gebruiksvriendelijk en toegankelijk te maken. Zo kunnen jouw klanten zelf kiezen op welke manier zij producten of diensten bij jou kunnen kopen. 

Gemakkelijk en betrouwbaar

Met een webshop kun je het bereik van jouw winkel aanzienlijk vergroten. Niet alleen de lokale klant, maar de landelijke klant kan immers jouw producten zien en bestellen. ForYou Media kan samen met jouw bedrijf een webshop bouwen die gebruiksvriendelijk, veilig en overzichtelijk is. We realiseren deze webshop op basis van onze demo-webshop. Deze kun je natuurlijk helemaal aanpassen op jouw wensen en de behoeften van jouw doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld de huisstijl, afbeeldingen, kleuren en teksten naar wens aanpassen.

Checklist voor een goede webshop

Het is belangrijk dat je webshop een aantrekkelijke uitstraling heeft. Consumenten zijn sneller geneigd tot aankoop over te gaan wanneer je webshop:

  • een professionele uitstraling heeft
  • gemakkelijk in gebruik is
  • duidelijk en overzichtelijk is
  • een veilige en eenvoudige bestelprocedure heeft

‘Onze omzet is met 80% gestegen sinds we de nieuwe naam, website en webshop hebben. De webshop werkt perfect en is makkelijk bij te houden. Een nieuw product toevoegen kost twee minuten. Werkt er toch iets niet, hoef ik maar een mailtje te sturen en het is gefixt.’
– Chantal Langenbach, NeoVital

Teksten voor je webshop

De vindbaarheid van je webshop en het aantal conversies kunnen toenemen wanneer je producten voorziet van omschrijvingen en duidelijke productinformatie. Nog geen teksten voor in je webshop? Maak dan gebruik van ons webshoptekstenpakket. Hiermee krijg informatieve en laagdrempelige productteksten. De teksten voorzien we bovendien met SEO en keywords om de vindbaarheid van je productpagina’s ook te vergroten. De deuren van jouw digitale winkel kunnen open!

Slimme combinaties met een webshop

Webshoptekstenpakket

Voorzie je producten van een duidelijke omschrijving om informatie te geven en de vindbaarheid te vergroten.

Meer informatie

Fotografie

Foto’s laten jouw bedrijf op een laagdrempelige en professionele manier zien.

Meer informatie

Online artikelen

Deel je kennis en maak jezelf zichtbaar én vindbaar met goede blogs.

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over het maken van een webshop?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.