FORYOU MAGAZINE

Groot bereik met een persoonlijk verhaal. Dat is wat je met een plaatsing in het ForYou Magazine bereikt. Door in het magazine te staan, vergroot je jouw zichtbaarheid in de regio en kun je jezelf presenteren als expert in jouw vakgebied.

ForYou Magazine is hét kwaliteitsmagazine met informatie over uiterlijke verzorging, gezondheid en lifestyle. Het magazine staat boordevol inspirerende en informatieve verhalen van ondernemers uit de buurt, aangevuld met onze eigen inspirerende rubrieken zoals Visions, Krachtige Vrouwen Prachtige Vrouwen. Dit maakt het ForYou Magazine een leuk magazine om te lezen en te geven.

Waarom ForYou Magazine?

Een pagina in het ForYou Magazine is meer dan een interessant artikel in het magazine.
Het levert je namelijk ook deze voordelen op:

  • Het magazine is een cadeautje om aan je klanten mee te geven.
  • Je bent betrokken bij een uitgebreid netwerk van lokale ondernemers.
  • Je vergroot de zichtbaarheid in je eigen regio.
  • Wij ontzorgen je in het hele proces (redactie, vormgeving, online artikel).

Al ruim 2 jaar sta ik in het ForYou Magazine om de lezers kennis te laten maken met ervaringsverhalen over hypnotherapie. Een heerlijk magazine om te krijgen en te lezen, maar voor mij ook een fijn magazine om uit te delen aan mijn clienten. Mijn cliënten zijn altijd weer blij als ik de nieuwe uitgave uitdeel.
– Judith van Royen, Joyful You

Het verhaal van jouw bedrijf

Welk verhaal wil jij vertellen aan je klanten? Misschien dat je een persoonlijk verhaal wilt delen over waar jouw bedrijf vandaan komt. Iets uit je eigen leven dat je ertoe heeft bewogen alles op je onderneming in te zetten. Of je wilt juist tips geven die je klanten thuis kunnen gebruiken om jouw behandeling of methode mee te ondersteunen. De pagina in het ForYou Magazine is jouw speelveld. Wij geven je carte blanche: je kunt het invullen zoals je het wilt! 

Natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. Wanneer je het startschot geeft, ondersteunen wij je. Redacteuren staan klaar om je bij te staan bij het maken van de tekst en vormgevers maken er een aantrekkelijk totaalplaatje van. Zo maken we samen met jou een artikel dat perfect is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw (potentiële) klanten. Zij kunnen informatie lezen over nieuwe behandelingen en producten, waarna ze direct weten bij welke lokale ondernemer zij hiervoor terecht kunnen: bij jou!

Verkrijgbaar op toplocaties

ForYou Magazine duikt overal in je omgeving op. Het is gratis af te halen bij een groot aantal toplocaties, zoals Etos, ICI Paris XL, Parfumerie Douglas, Rituals, Ekoplaza en Livera, naast praktijken, ziekenhuizen, schoonheidsinstituten, boetieks, supermarkten en salons. Hierdoor bereikt het magazine precies jouw doelgroep in jouw omgeving. 

ForYou Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt verspreid in een oplage van minimaal 100.000 exemplaren, 5000 per editie. Het magazine verschijnt in meer dan 20 regio’s door heel Nederland. Van iedere uiting waar je zelf in verschijnt, krijg je ook enkele exemplaren om mee te geven aan je klanten. Zo hoeven zij nooit met lege handen naar huis te gaan. Door de inspirerende verhalen, prachtige vormgeving en kwaliteit van het drukwerk is ForYou Magazine een cadeautje om te lezen én om te geven.

Slimme combinaties met ForYou Magazine

Online artikelen

Deel je kennis en maak jezelf zichtbaar én vindbaar met goede blogs.

Meer informatie

Fotografie

Foto’s laten jouw bedrijf op een laagdrempelige en professionele manier zien.

Meer informatie

Social media

Deel inspirerende berichten met stopkracht op kanalen zoals Facebook en Instagram.

Meer informatie

Website

Presenteer jezelf op topniveau met een professioneel vormgegeven website

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over het ForYou Magazine?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.