Magazine laten maken

Je wilt een magazine laten maken. Logisch.

Jouw bedrijf verdient een eigen magazine

In jouw eigen magazine bepaal jij wat er wordt verteld. Jij bepaalt wie je wilt bereiken. Jij beslist hoe iedere pagina een must-read is voor je lezer. Jij bepaalt de lay-out. Jij bepaalt wie er in mag adverteren. Jij bent de spin in het web. Jij bent dé hoofdredacteur.

Oké. Goed idee. Maar…. hoe pak je dit aan, en waar begin je?

Het begint altijd met een idee. Dit idee draag je bij je, misschien al wel voor een langere periode. Het kan zelfs zijn dat je al een paar pagina’s tekst hebt liggen, of al het materiaal al gereed hebt. Maar door een gebrek aan kennis over het maken van een magazine is alleen het laatste stukje nog niet voltooid: het drukken en verspreiden van het magazine. Zo heb je je droom, jouw eigen magazine, nog niet waargemaakt.

Wij willen je graag helpen om jouw idee werkelijkheid te laten worden. Van concept tot realisatie, en alles daar tussenin. Daar helpen we je graag bij. 

 

‘Jij bent dé hoofdredacteur

van je eigen magazine.

Hoe laat je jouw magazine maken?

Wat je gaat vertellen in je eigen magazine, kies je natuurlijk helemaal zelf. Net als wie de inhoud van het magazine verzorgt. Je mag alle teksten en afbeeldingen zelf aanleveren, maar dit kunnen wij natuurlijk ook voor je verzorgen. 

Om na te gaan hoe we jou het beste kunnen helpen, gaan we graag met je in gesprek. We staan te popelen om jouw ideeën en wensen te horen. Waar sta jij in dit proces, en waar wil jij bij geholpen worden?

Wanneer je je gegevens achterlaat, dan nemen we contact met je op voor een geheel vrijblijvend (en uiteraard kosteloos) gesprek. We garanderen dat het een leuk gesprek is, met antwoorden op je vragen en veel inspiratie.

Ja, ik wil meer weten!

Dan ontmoeten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.