Magazine laten maken 

Je wilt een magazine laten maken. Logisch.

Jouw bedrijf verdient een eigen magazine

In jouw eigen magazine bepaal jij wat er wordt verteld. Jij bepaalt wie je wilt berei­ken. Jij beslist hoe iedere pagina een must-read is voor je lezer. Jij bepaalt de lay-out. Jij bepaalt wie er in mag adver­te­ren. Jij bent de spin in het web. Jij bent dé hoofdredacteur.

Oké. Goed idee. Maar…. hoe pak je dit aan, en waar begin je?

Het begint altijd met een idee. Dit idee draag je bij je, misschien al wel voor een langere periode. Het kan zelfs zijn dat je al een paar pagina’s tekst hebt liggen, of al het materi­aal al gereed hebt. Maar door een gebrek aan kennis over het maken van een magazine is alleen het laatste stukje nog niet voltooid: het drukken en versprei­den van het magazine. Zo heb je je droom, jouw eigen magazine, nog niet waargemaakt.

Wij willen je graag helpen om jouw idee werke­lijk­heid te laten worden. Van concept tot reali­sa­tie, en alles daar tussenin. Daar helpen we je graag bij. 

 

‘Jij bent dé hoofdredacteur

van je eigen magazine.

Hoe laat je jouw magazine maken?

Wat je gaat vertel­len in je eigen magazine, kies je natuur­lijk helemaal zelf. Net als wie de inhoud van het magazine verzorgt. Je mag alle teksten en afbeel­din­gen zelf aanle­ve­ren, maar dit kunnen wij natuur­lijk ook voor je verzorgen. 

Om na te gaan hoe we jou het beste kunnen helpen, gaan we graag met je in gesprek. We staan te popelen om jouw ideeën en wensen te horen. Waar sta jij in dit proces, en waar wil jij bij gehol­pen worden?

Wanneer je je gegevens achter­laat, dan nemen we contact met je op voor een geheel vrijblij­vend (en uiter­aard koste­loos) gesprek. We garan­de­ren dat het een leuk gesprek is, met antwoor­den op je vragen en veel inspiratie.

Ja, ik wil meer weten!

Dan ontmoe­ten we je graag! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.