Kick-start je vindbaarheid

Vinden en gevon­den worden. Dat is de belang­rijk­ste reden om een site te hebben. Je geeft hierbij infor­ma­tie waardoor mensen voor jouw bedrijf kiezen. Maar dan moeten ze je wel eerst weten te vinden. Hoe je dat doet? Zoek slimme focus­woor­den uit en stel de back-end van je site daarop in door middel van zoekma­chi­ne­o­p­ti­ma­li­sa­tie (SEO). We helpen je graag.

Gevonden worden

Aurora, marke­ting: ‘Je site niet goed indexeer­baar maken voor zoekma­chi­nes is net als een poster laten maken en hem vervol­gens in een la leggen. Niemand ziet hem dan. Dat is zonde natuur­lijk. Met een paar ingre­pen op een paar zoekter­men kun je al stappen in de goede richting maken. Daarom hebben we nu het ‘Kick-start je vindbaarheid’-pakket’.

Wat levert het je op?

> Meer bezoe­kers naar de website
> Meer contact met (poten­ti­ële) klanten
> Verho­ging van de naams­be­kend­heid
> Verbe­te­ren van het imago
> …en vooral gemak en veel inzicht

Hoe werkt het?

Je maakt kennis met de speci­a­list. Na een wensen­in­ven­ta­ri­sa­tie met jou, maken ze een plan en voeren dit uit met jouw feedback en akkoord. Na levering van de afgestemde produc­ties volgt een (visueel) advies voor een eventu­eel vervolg­tra­ject op basis van je ervarin­gen, wensen en verwachtingen.

Specificaties

Kiezen van 5 zoekwoorden
(Beknopt) zoekwoordenonderzoek
Nulmeting van de resultaten uit het zoekwoordenonderzoek
Bepalen focuszoekwoorden
On-page SEO (verbeteren van metatitle, metadescription, heading tags, interne links en/of afbeeldingen) op maximaal 10 websitepagina’s
1 SEO-tekst (ca. 600 woorden) o.b.v. 1 à 2 focuszoekwoord

Neem contact met ons op

Kick-starten met jouw business? Laat je gegevens
achter en wij gaan voor je aan de slag!

Elk pakket kost eenma­lig 995 euro
Nú alleen voor onze relaties 695 euro
(Geldig tot 1 juli, óók in combi­na­tie met een van onze andere probeerpakketten).