WEBSITE

Gelukkig. Aangezien je op deze pagina bent, was onze eerste indruk vast positief. Daar draait een website immers om: het trekken van de aandacht en het maken een goede indruk. Wil jij je website vernieuwen en deze ook aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk maken? Dan hopen we je aandacht nog iets langer vast te houden…

Een vindbare en gebruiksvriendelijke website

Iedereen die op zoek is naar antwoorden, zou op jouw website terecht moeten komen. De website moet wel functioneel zijn. Kom je op een website waar tien geluiden beginnen af te spelen en waar alles beweegt, weet je niet hoe rap je weer terug moet naar het veilige Google. En wanneer je allerlei knoppen hebt om op te klikken, kies je sneller voor het kruisje in de hoek om de browser af te sluiten.

Daarom is het voor jou als ondernemer essentieel om een gebruiksvriendelijke website te hebben die aan alle eisen van vindbaarheid voldoet en potentiële klanten aanspreekt. Wanneer mensen een antwoord gevonden hebben, kunnen ze bovendien direct contact met je opnemen. Bijvoorbeeld zo:

Waarom een nieuwe website?

  • Persoonlijke en snelle website
  • Inclusief hosting, e-mail en beveiliging
  • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid (SEO)

‘Ik ben ontzettend blij met de kwaliteit die ze leveren voor mijn online zichtbaarheid én tegenwoordig ook bij de vormgeving van mijn nieuwe website. Nog even en dan gaat ie de lucht in en dan heb ik echt 1 lijn, 1 boodschap en 1 uitstraling. Echt super fijn. Ik hoop nog lang met jullie samen te kunnen werken!’
– Esther Uitman-van der Leest, L’Estro armonico

Een website: centraal voor jouw verhaal

Een website is het kanaal waar je het verhaal van jouw onderneming kunt vertellen. Op een website laat je zien dat jij de expert bent waar iemand naar op zoek is. Je geeft antwoorden. Je geeft inspiratie. En vervolgens komt er een knop in beeld: ‘neem contact op’. Een goede website maakt het wel heel moeilijk voor de klant om daar niet op te klikken!

Helemaal naar wens

Wij helpen je om van jouw website een spiegel van je bedrijf te maken. Je eigen persoonlijkheid komt terug in de afbeeldingen en in de toon. De stijl van jouw bedrijf zie je terug in de vormgeving. De klantvriendelijkheid herken je in de functionaliteit van de website. Je kunt zo je bezoekers en toekomstige klanten op hun wenken bedienen. Voor het realiseren van jouw website maken we gebruik van onze demo-website. Daar kun je alvast een kijkje nemen. Hoe gaat jouw toekomstige website eruitzien?

Slimme combinaties met een website

Websitetekstenpakket

Vergroot de kwaliteit en vindbaarheid van je website met inspirerende en activerende teksten.

Meer informatie

Online artikelen

Deel je kennis en maak jezelf zichtbaar én vindbaar met goede blogs.

Meer informatie

Social media

Deel inspirerende berichten met stopkracht op kanalen zoals Facebook en Instagram.

Meer informatie

Fotografie

Foto’s laten jouw bedrijf op een laagdrempelige en professionele manier zien.

Meer informatie

Vraag een voorstel aan

Meer weten over het maken van een website?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.