ForYou Magazine

ForYou Magazine is een gratis, regionaal magazine speciaal voor vrouwen van boven de 30 jaar. Een betrouwbare bron van informatie op het gebied van beauty, health en lifestyle. Met inspirerende verhalen en relevante oplossingen, altijd bij de consument in de buurt.

Door aangrijpende artikelen, interviews en goede samenwerkingen met lokale ondernemers is ForYou Magazine enorm succesvol. Steeds meer lezers genoten in afgelopen edities van mooie bijdragen van Edsilia Rombley, Tess Milne, OG3NE, Abbey Hoes, Kim-Lian van der Meij, Ruth Jacott, Mariska van Kolck, Maarten van der Weijden, Karin Bloemen, Roxeanne Hazes, Amara Onwuka, Kluun, Berget Lewis, Ans Markus, Henk Schiffmacher, Hind en vele andere.

ForYou Magazine verschijnt vijf keer per jaar en wordt verspreid in een oplage van minimaal 215.000 exemplaren. Verdeeld over 42 regio-edities door heel Nederland. In vele praktijken, ziekenhuizen, winkels, schoonheidsinstituten, boetieks en salons is ForYou Magazine gratis te verkrijgen. Bovendien is het te vinden op verschillende toplocaties in de buurt, zoals Douglas, ICI Paris XL, Jumbo, Steps, Etos, Albert Heijn, Bruna, Primera en nog veel meer.

FYM-afgiftepunt-Martini-Ziekenhuis

Specificaties

 • Totale oplage: minimaal 215.000 exemplaren
 • Regio oplage: minimaal 5.000 exemplaren
 • Frequentie: 5x per jaar per regio
 • Aantal regio’s: 42 door heel Nederland
 • Distributie: controlled circulation via minimaal 45 afhaalpunten per regio
 • Formaat: A4
 • Omvang: 32 tot 48 pagina’s
 • Papiersoort: 115 grams HV gesatineerd
 • opdikkend mc Magno Plus
 • Drukvorm: offset, geniet in de rug
 • Uitvoering: fullcolour

Wil je ook ForYou Magazine gratis aanbieden aan je klanten?
Of eerst een exemplaar thuis ontvangen?

42 regio’s door heel Nederland

ForYou Magazine verschijnt in 42 verschillende regio’s door heel Nederland. Hierdoor weten we precies jouw doelgroep in jouw regio te bereiken en zijn alle verhalen altijd perfect afgestemd op de wensen en behoeften van de lokale consument.

1 ‘t Gooi
2 Alkmaar
3 Almere
4 Alphen a/d Rijn
5 Amersfoort
6 Amsterdam
7 Stedendriehoek
8 Arnhem
9 Assen
10
Barendrecht, Albrandswaard & Ridderkerk
11
Bollenstreek
12 Breda
13 Delft
14 Den Bosch
15 Den Haag
16 Dordrecht
17 Drachten
18 Eindhoven
19 Emmen & Hoogeveen
20 Enschede
21 Groningen
22 Haarlem
23 Heerenveen
24 Hengelo
25 Hoeksche Waard
26 Leeuwarden
27 Leiden
28 Leidschendam & Voorburg
29 Lelystad
30 Nijmegen
31 Oost-Groningen
32 Purmerend
33 Rotterdam
34 Tilburg
35 Utrecht
36 Voorne-Putten
37 Midden-Zeeland
38 West-Friesland
39 Westland
40 Zaanstreek & Beverwijk
41 Zeist
42 Zwolle

ForYou.nl

Alle verhalen komen samen op ForYou.nl, het online contentplatform op het gebied van beauty, health en lifestyle. Door slimme techniek brengen we lokale bedrijven onder de aandacht van precies de juiste doelgroep. Zo bieden we altijd de juiste oplossing, bij consumenten in de buurt.

Lees meer
iPhone-mogelijkheden-foryou.nl
iPhone-FB-500x679

Social Media

Op social media voelt de doelgroep zich thuis. Daar worden alle verhalen geliked en gedeeld. Bovendien bieden Facebook en Instagram veel mogelijkheden om extra lokale bekendheid te genereren.

Lees meer

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?