Hoe we samenwerken

Om tot het beste resultaat te komen werken wij nauw samen met ondernemers in elk onderdeel van het proces. Van redactie en vormgeving tot distributie, jouw ideeën en wensen staan altijd voorop. Eerst creëren we samen de mooiste verhalen. Vervolgens zorgen wij voor pakkende beelden en een perfecte opmaak. Hierna brengen wij deze verhalen op effectieve manier onder de aandacht van jouw specifieke doelgroep.

Door deze efficiënte aanpak, weten we elke opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren.

Mediapakketten

Met onze mediapakketten wordt jouw doelgroep continu verrast met nieuwe, inspirerende content. Zo is jouw bedrijf verzekerd van aandacht tegen vaste, lage kosten.

Eigen magazine

Een eigen, professioneel magazine. Welke ondernemer wil dat nou niet? Laat zien waar jouw bedrijf voor staat, versterk de band met je klanten en weet nieuwe klanten te overtuigen.

custom publishing

ForYou Magazine

Via ForYou Magazine kun je effectief lokale consumenten bereiken en activeren. Op veel verschillende manieren. Altijd perfect afgestemd op jouw doelstellingen en mogelijkheden.

ForYou.nl, online & social media

Inspirerende verhalen perfect afgestemd op de online lezer. Dat is de kracht van ForYou.nl. We brengen jouw bedrijf onder de aandacht van bezoekers uit de buurt. Precies op het juiste moment.

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Neem direct contact met ons op:
050 7600 800

Jouw team van specialisten

Bij ForYou Media werken vele specialisten die continu op zoek zijn naar de mooiste verhalen binnen jouw branche. Graag delen ze hun kennis via onze blog, social media en via de nieuwsbrief.