Hoe we samenwerken

Samen kunnen we inspirerende en relevante verhalen maken die jouw doelgroep raakt en in beweging brengt. Unieke verhalen die mensen willen lezen en die jouw bedrijf zo op een natuurlijke, positieve manier onder de aandacht brengt van consumenten.

Om tot het beste resultaat te komen werken wij nauw samen met ondernemers in elk onderdeel van het proces. Van redactie en vormgeving tot distributie, jouw ideeën en wensen staan altijd voorop. Eerst creëren we samen de mooiste, unieke verhalen. Vervolgens zorgen wij voor pakkende beelden en een perfecte opmaak. Hierna brengen wij deze verhalen op effectieve manier onder de aandacht van jouw doelgroep.

Door deze efficiënte aanpak, weten we elke opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren.

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Nieuw-content-pakketten

Content pakketten

Met onze content pakketten wordt jouw doelgroep continu verrast met nieuwe, inspirerende content. Zo is jouw bedrijf verzekerd van aandacht tegen vaste, lage kosten.

ForYou Magazine

Via ForYou Magazine kun je effectief lokale consumenten bereiken en activeren. Op veel verschillende manieren. Altijd perfect afgestemd op jouw doelstellingen en mogelijkheden.

FYM-3-covers-naast-elkaar-1000px-804x382
iPad

ForYou.nl

Inspirerende verhalen perfect afgestemd op de online lezer. Dat is de kracht van ForYou.nl. We brengen jouw bedrijf onder de aandacht van bezoekers uit de buurt. Precies op het juiste moment.

Social Media

Om het bereik van ondernemers verder te vergroten investeren we op social media samen om de juiste lezers te bereiken met waardevolle content. Op slimme manieren, altijd in het hart van jouw doelgroep.

iPhone-FB-500x679

Custom publishing

Een eigen, professioneel magazine. Welke ondernemer wil dat nou niet? Laat zien waar jouw bedrijf voor staat, versterk de band met je klanten en weet nieuwe klanten te overtuigen.

Neem direct contact met ons op:
050 7600 800

Jouw team van specialisten

Bij ForYou Media werken 26 specialisten die continu op zoek zijn naar de mooiste verhalen binnen jouw branche. Graag delen ze hun kennis via onze blog, social media en via de nieuwsbrief.