Werken bij ForYou Media. Making stories work.

Wij zijn ForYou Media, een mediabedrijf in hart en nieren. Energiek, dynamisch en ondernemend. En altijd op zoek naar nieuw talent! Werken bij ForYou Media betekent werken aan het succesverhaal van lokale ondernemers. Met verhalen die boeien en inspireren. Samen met al onze specialisten zorg jij voor het optimale bereik van deze verhalen via magazines, social media, websites en promotiemateriaal. We make stories work!

Ben jij ons volgende succesverhaal?

Vacature creatieve verkoper / media-adviseur

Functieomschrijving
Wil jij bedrijven helpen met marketing en communicatie? Wil jij een positieve bijdrage leveren aan resultaat door middel van je commerciële creativiteit? Wil je je eigen succes kunnen bepalen? Wij zijn ForYou Media. Wij bedenken, maken en verspreiden verhalen. Voor onze klanten: lokale en regionale bedrijven die actief zijn op het gebied van beauty, health en lifestyle. En wij zijn op zoek naar creatief commercieel talent.

Als media-adviseur leg je contact met bedrijven. Je bedenkt hoe deze bedrijven hun diensten onder de aandacht kunnen brengen bij de doelgroep. Op een unieke, creatieve manier. Samen met een contentspecialist en vormgever maak je de beste campagne. Je adviseert hoe deze campagne kan worden ingezet via magazines, online en via social media. Je draagt bij aan het succes van onze klanten en ForYou Media.

Natuurlijk krijg je hiervoor de juiste interne opleiding. Zodat je een specialist wordt op het gebied van effectieve communicatie.

Afhankelijk van je relevante werkervaring bepalen we samen waar jouw talent het best tot uiting komt binnen ForYou Media. Doordat je veel leert en jezelf verder ontwikkelt als professional, bepaal je bij ons je eigen toekomst.

In het begin zul je voornamelijk telefonisch contact leggen met bedrijven voor ForYou Magazine. Hierdoor leer je veel over onze klanten, onze producten, ons bedrijf en het proces. Afhankelijk van je talent, je ontwikkeling en je ambitie bieden we uitgebreide doorgroeimogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar uitgever, accountmanager of media-specialist (binnen- en/of buiten dienst).

Profielschets
Je kunt je inleven in onze klanten en bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarnaast ben je in staat om klanten te overtuigen met een helder en duidelijk verhaal. Je hebt creatieve ideeën en adviseert klanten over hun communicatie en vertaalt deze naar een samenwerking. Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau. Je bent positief ingesteld en resultaat gedreven.

Met welke activiteiten ga je starten? (bij geen relevante werkervaring)

 • Het telefonisch benaderen van nieuwe klanten en relaties
 • Het meedenken en adviseren van klanten
 • Het sluiten van overeenkomsten voor samenwerking
 • Samen met andere collega’s ForYou Magazine realiseren

Beloning
Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast bepaal je je eigen salaris. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 uren per week. Hiervoor krijg je € 1.000,- bruto (basis)salaris per maand. Wanneer je de afgesproken target hebt gerealiseerd, heb je de mogelijkheid om door middel van provisie je salaris te verviervoudigen tot € 4.000,- per maand! Je bepaald dan ook zelf of je meer wilt werken dan 24 uren per week. Veel flexibiliteit, vrijheid en een goed salaris! We bieden een overeenkomst voor bepaalde tijd. Wanneer het jou en ons goed bevalt, zetten we de overeenkomst graag om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Voordat je solliciteert…
Bij ons werken alleen positieve, energieke, enthousiaste en creatieve professionals die gefocust zijn op

Make your story work!
Neem contact op met Personeelszaken door je CV (met foto) en een motivatiebrief te mailen naar personeelszaken@foryoumedia.nl!
(sollicitaties zonder CV (inclusief foto) en/of zonder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling)

   • Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd
   • Salaris: €1.000,00 tot €4.000,00 /maand
   • Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Succesverhalen.

Het succes van Mariëlle
Ik studeerde Commerciële Economie, richting Marketing & Sales, en had een bijbaan in een callcenter van een bekende telecom-maatschappij op de afdeling ‘outbound sales’. Ik zorgde voor nieuwe klanten en verkocht abonnementen. Toen ik klaar was met studeren, wilde ik een baan met meer afwisseling en diepgang. Via een uitzendbureau kreeg ik de vacature van ForYou Media onder ogen. Ik schreef vrij spontaan een brief, werd uitgenodigd en kon gelijk die dag nog meelopen. Dat bleek een ideale manier om een beeld te krijgen van het bedrijf, de functie en de potentiële nieuwe collega’s.

Ik werk alweer vier jaar met veel plezier op de salesafdeling, waar we met ons team iedere dag energiek aan de slag gaan om MKB’ers te helpen hun doelgroepen te bereiken. Ik vind het erg leuk om creatief met de MKB’er mee te denken en een effectieve marketing- en contentstrategie uit te stippelen. Voor deze functie moet je lef hebben en van een ‘nee’ een ‘ja’ kunnen maken. Je moet een brede interesse hebben, je goed kunnen inleven in de ondernemer en een vlotte telefoonbabbel hebben. Ik vind het geweldig als ik een oplossing kan bieden waar zowel de ondernemer als de lezer blij mee is. Lachen is erg belangrijk bij ForYou; zowel met collega’s als met de ondernemer. Ik zit hier helemaal op mijn plek!

marielle

Word jij onderdeel van ons team?

Bij ForYou Media werken we met een hecht team van vele specialisten. We zijn continu op zoek naar de mooiste verhalen voor ondernemers.

Kijk op indeed.nl voor onze actuele vacatures.

beeldmerk