Werken bij ForYou Media. Making stories work.

Wij zijn ForYou Media, een mediabedrijf in hart en nieren. Energiek, dynamisch en ondernemend. En altijd op zoek naar nieuw talent! Werken bij ForYou Media betekent werken aan het succesverhaal van lokale ondernemers. Met verhalen die boeien en inspireren. Samen met al onze specialisten zorg jij voor het optimale bereik van deze verhalen via magazines, social media, websites en promotiemateriaal. We make stories work!

Ben jij ons volgende succesverhaal?

Succesverhalen.

Het succes van Mariëlle
Ik studeerde Commerciële Economie, richting Marketing & Sales, en had een bijbaan in een callcenter van een bekende telecom-maatschappij op de afdeling ‘outbound sales’. Ik zorgde voor nieuwe klanten en verkocht abonnementen. Toen ik klaar was met studeren, wilde ik een baan met meer afwisseling en diepgang. Via een uitzendbureau kreeg ik de vacature van ForYou Media onder ogen. Ik schreef vrij spontaan een brief, werd uitgenodigd en kon gelijk die dag nog meelopen. Dat bleek een ideale manier om een beeld te krijgen van het bedrijf, de functie en de potentiële nieuwe collega’s.

Ik werk alweer vier jaar met veel plezier op de salesafdeling, waar we met ons team iedere dag energiek aan de slag gaan om MKB’ers te helpen hun doelgroepen te bereiken. Ik vind het erg leuk om creatief met de MKB’er mee te denken en een effectieve marketing- en contentstrategie uit te stippelen. Voor deze functie moet je lef hebben en van een ‘nee’ een ‘ja’ kunnen maken. Je moet een brede interesse hebben, je goed kunnen inleven in de ondernemer en een vlotte telefoonbabbel hebben. Ik vind het geweldig als ik een oplossing kan bieden waar zowel de ondernemer als de lezer blij mee is. Lachen is erg belangrijk bij ForYou; zowel met collega’s als met de ondernemer. Ik zit hier helemaal op mijn plek!

Marielle

Word jij onderdeel van ons team?

Bij ForYou Media werken we met een hecht team van vele specialisten. We zijn continu op zoek naar de mooiste verhalen voor ondernemers.

Kijk op indeed.nl voor onze actuele vacatures.

beeldmerk