header vervolgpagina s

Fotografen

Fotografen gezocht!

Eén beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Een goede foto brengt emotie, herkenning en beleving. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. 

Wij bieden onze klanten, én klanten van onze samenwerkingspartners, pakketten met fotografie op locatie. Dit zijn bedrijfsreportages gecombineerd met portretfotografie.

Sluit jij je aan bij ons netwerk?

Wij zoeken professionele fotografen in heel Nederland die zich willen aansluiten bij ons netwerk van fotografen, videografen, animators en andere creatieve specialisten. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten optimaal en compleet bedienen. 

Wij willen een hechte en transparante samenwerking en vertrouwen op de expertise en kwaliteit van onze samenwerkingspartners. Daarnaast willen we graag dat onze samenwerkingspartners communicatief goed vaardig zijn en proactief handelen.

Hoe wij werken

Onze opdrachtgevers hebben de keuze uit vier fotografiepakketten:

  • maximaal 1 uur fotografie op locatie en levering 15 nabewerkte foto’s
  • maximaal 2 uur fotografie op locatie en levering 25 nabewerkte foto’s 
  • maximaal 3 uur fotografie op locatie en levering 35 nabewerkte foto’s 
  • maximaal 4 uur fotografie op locatie en levering 45 nabewerkte foto’s
Wist je dat…

…bedrijfsfotografie veel omvat? We zoeken fotografen die de ondernemers actief ondersteunen en zelf met originele ideeën komen om hun bedrijf op topniveau te presenteren.

Zo werkt het

Wanneer één van onze opdrachtgevers, klanten of relaties authentieke bedrijfsfotografie wenst, spreken we af hoeveel foto’s de opdrachtgever wenst. Vervolgens sluiten wij een overeenkomst met de opdrachtgever en nemen we contact op met één van de fotografen uit ons netwerk. 

Wanneer de foto’s gemaakt moeten worden in jouw regio, nemen we contact met je op. We geven aan wat er (sowieso) gefotografeerd dient te worden. Wij brengen je in contact met onze klant. Je maakt zelf de afspraak en levert de foto’s aan bij zowel de klant als ons.

Jouw factuur richt je naar ons en wij handelen dan weer verder met de klant.

Interesse?

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons netwerk van fotografen? Meld je dan aan. Door de volgende stappen te doorlopen, bepalen we samen of we een goede match zijn:

  • Wij ontvangen graag een showcase van portret- en bedrijfsfotografie, tezamen met je motivatie.
  • Wij beoordelen het portfolio en je motivatie.
  • Wanneer wij hier enthousiast over zijn, ontvang je uitgebreide informatie over onze werkwijze en een ‘proefopdracht’. 
  • Wanneer deze opdracht voor beide partijen naar volle tevredenheid is uitgevoerd, gaan we samenwerken. 

Noot: Voor de proefopdracht bieden we eenmalig 100 euro als tegemoetkoming in de kosten. 

Consent*