header vervolgpagina s

Marketingadviseur Xanne Braam

Maximale inzet voor iedere onderneming

Vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer weet ik welke uitdagingen je tegenkomt. Maar ik weet ook welke opties je hebt en waar je op in zou kunnen zetten. Ben je op zoek naar hulp bij jouw marketing en communicatie? Dan help ik je graag!

  • De M staat voor Marketing
  • De A voor Adviseur
  • En Xanne, dat ben ik
  • …met MAXimale inzet voor iedere onderneming!
onze partners
  • Persoonlijk gesprek op locatie altijd mogelijk
  • Wij behalen gezamenlijk succes
  • Altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning

1 aanspreekpunt voor jouw marketing

Ik ben Xanne, 32 jaar jong, bonusmama van 3 tieners en mama van een dreumes. Bovenal ben ik Xanne, ondernemer in hart en nieren. Met mijn beautysalon heb ik 3 keer een magazine uitgebracht, de XANNE. Ik had hiervoor contact met een drukker, een schrijver, een vormgever, die allemaal hun taken apart van elkaar uitvoerden. Voor de 4e editie klopte ik aan bij ForYou Media. Daar had ik 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, wat ik erg prettig vond. En door diezelfde samenwerking die ik met ForYou Media ben aangegaan, ben ik dat aanspreekpunt nu voor jou, hoe mooi is dat!

>> ‘Ik zoek altijd contact op met andere ondernemers en dat zal ik altijd blijven doen. ’ <<

Mijn netwerk is groot en deze deel ik graag met mijn relaties. Ik ben een verbinder; ik heb vrouwenbeurzen georganiseerd, ben actief lid van de BNI, dit is een een wekelijks terugkerende netwerkochtend met soms meer dan 40 ondernemers die met en voor elkaar handel doen. En ik ben ook aangesloten bij andere netwerkorganisaties, zoals Wichterwest, en zakenkring NOF, de lokale ondernemers uit Niekerk, Oldekerk en Faan. Ja ik zoek altijd contact op met andere ondernemers en dat zal ik altijd blijven doen.

‘Leef, onderneem, spreek en schrijf vanuit je hart en je vindt klanten die bij jouw missie en passie passen.

Wil jij graag ondersteuning bij het maken van jouw verhaal? En bij het laten werken van jou verhaal via de juiste kanalen? Neem dan contact met mij op, ik kom graag met jou je mogelijkheden bespreken!

Persoonlijk marketingadvies

Door successen te behalen, maar ook in valkuilen te stappen en fouten te maken ben ik marketingspecialist geworden. En al deze kennis en ervaringen over marketing graag met jou. Elke ondernemer wil succesvol zijn en haar doelen bereiken en dat liever vandaag dan morgen. Toch heb je maar één kans om een goede indruk achter te laten bij een potentiële klant. Hoe weet je nu of je een goed verhaal hebt? Wie helpt jou met jouw ondernemers- en marketingvragen?

Het gaat niet alleen om wie je bent, maar ook het verhaal daarachter. Want waarom doe jij wat je doet en welk gevoel jij je klanten erbij wilt geven. Hoe komt jouw visie en missie goed over op je klant en via welke kanalen kun je dat het beste verspreiden? Ik kijk graag samen met jou naar de toekomst en doelen van jouw bedrijf. Hoe fijn zou het zijn als jij je kunt richten op je eigen vak en je daardoor focus kunt houden op jouw corebusiness? Ik deel mijn successen en expertise graag met jou en zet mij maximaal in om jouw bedrijf te laten groeien. Zo kan iedereen doen waar die goed in is en werken we samen aan de successen van jou bedrijf!

  • Persoonlijk gesprek op locatie altijd mogelijk
  • Wij behalen gezamenlijk succes
  • Altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning
1625919570548

Neem contact op!

Ik ben dus op zoek naar jou! Ik ga graag met je in gesprek: waar sta je nu? Waar zou je heen willen? Als ik een bepaalde strategie of een product bij je vindt passen (of juist niet!) want ik geef eerlijk advies. Zo heb ik ondernemers in veel verschillende branches – van bedrijfskleding tot personal training – al kunnen helpen.

Wil jij samen met mij jouw bedrijfssuccessen gaan vieren? Neem dan via onderstaande gegevens contact met mij op of vul het contactformulier in, dan bel ik jou voor een ondernemend gesprek!

Vraag een gratis voorstel aan

Geïnteresseerd? Dan ontmoet ik je graag!
Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

*