header vervolgpagina s

Onze partners

Ons team van partners

Succes behaal je nooit alleen. Wij werken daarom samen met ondernemers en zelfstandig professionals op bepaalde gebieden. Door de krachten te bundelen kunnen we nog betere resultaten behalen.

Maak kennis met de marketing- en media-adviseurs waar wij mee samen werken. Je kunt altijd contact met één van hen opnemen om je mogelijkheden en wensen te bespreken!

onze partners

Bernie Slok

Marketing- en mediaadviseur

Communicatie in de zorg is vaak intern gericht in plaats van extern. Bovendien heb je vaak met meerdere partijen te maken. Ik ben jouw aanspreekpunt om de externe communicatie van de zorginstelling naar een hoger niveau te brengen.

Hoe was je/julllie eerste kennismaking met ForYou Media?
Onze samenwerking begon met de uitgave van een zorgspecial voor het Rijnstate Ziekenhuis, WeCare. Vervolgens hebben we nog vele andere zorgspecials ontwikkeld, zoals de FranciScience en Josephine.


onze partners

Xanne Braam

Marketing- en mediaadviseur

Vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer weet ik welke uitdagingen je tegenkomt. Maar ik weet ook welke opties je hebt en waar je op in zou kunnen zetten. Ben je op zoek naar hulp bij jouw marketing en communicatie? Dan help ik je graag!

Hoe was je/julllie eerste kennismaking met ForYou Media?
Ik ben met ForYou Media samen gaan werken voor het realiseren van het eigen magazine van mijn salon. Sindsdien hebben we een fijne, wederzijdse samenwerking!


Ado Avdic

Ado Avdic

Fotograaf

Fotografie is mijn passie. Mijn doel is om mensen, hun bedrijf of hun product te laten stralen met mijn foto’s. Bij mij kun je terecht voor je profielfoto, bedrijfsfoto, productfoto’s en veel meer. Ik bespreek altijd uw wensen en zorg dat u tevreden bent met mijn beelden.

Hoe was je/julllie eerste kennismaking met ForYou Media?
Ik werd benaderd voor een fotoshoot van een bedrijf bij mij in de buurt. Medewerker van ForYou Media zocht een lokale fotograaf en kwam bij mij terecht. Omdat het geleverde werk naar tevredenheid was hebben we onze samenwerking uitgebreid en het is een succes tot nu toe.


jasper hof

Jasper Hof

Fotograaf

Als fotograaf zie ik mezelf als zakelijk dienstverlener. Ik schiet dan ook 100% business2business, alles voor bedrijven, waardoor ik als specialist in portret- en bedrijfsfotografie exact weet wat bedrijven beweegt en wat ze nodig hebben. Mijn speerpunten zijn klanttevredenheid en een fijne samenwerking, voor elk bedrijf en op elke locatie. Ik ga voor beelden die knallen en opvallen door een frisse en heldere stijl. Pakkende beelden met een flashy stijl, daar sta ik voor.

Hoe was je/julllie eerste kennismaking met ForYou Media?
Een aantal jaren werd ik benaderd om in regio Rotterdam/Rijnmond een aantal projecten te doen voor ForYou Media. Omdat het vertrouwen er wederzijds gelijk al was, zijn we een samenwerking aangegaan en dat resulteerde in de fotografie voor een aantal mooie magazines. Sindsdien werk ik met veel plezier voor en met ForYou Media.


Onze partners Ingeborg Lukkien

Ingeborg Lukkien

Fotograaf

Mijn motto is: iedereen kan mooi op een foto staan. Een goed concept, mooie belichting, wat tijd en duidelijke aanwijzingen dragen hieraan bij. Ik hou van geënsceneerd werken: niet afhankelijk zijn van daglicht of andere omgevingsfactoren. Mijn hart ligt bij mode en lifestylefotografie, en werk graag in een team met tekstschrijver, artdirector, visagist, stylist etc.

Hoe was je/julllie eerste kennismaking met ForYou Media?
In het verleden werkte ik als fotograaf voor een lifestyle magazine, en daar ontmoette ik de tekstschrijfster Monique Bons. Zij heeft me gevraagd foto’s te maken voor haar rubriek in ForYou Magazine: Krachtige vrouwen, Prachtige vrouwen. Door de jaren heen heb ik met veel plezier verschillende fotografie opdrachten mogen doen voor ForYou Media. 


Ook samenwerken?

Wij zijn trouw aan onze partners. En onze partners aan ons. Afspraak is afspraak en communicatie is king. En niet geheel onbelangrijk: een tijdige betaling is gegarandeerd. Zie je kansen om met jouw producten onze keten te versterken? Neem dan contact met ons op.

Consent*