Social Media

Social media zoals Facebook en Instagram zijn tegenwoordig zeer belangrijk voor bedrijven om de juiste doelgroep te bereiken met hun communicatieboodschap. Er zijn veel mogelijkheden om bedrijven lokaal onder de aandacht te brengen. Bovendien is het dé plek waar mensen graag inspirerende verhalen lezen, liken en delen. Daarom investeren we op social media ook graag samen om de juiste lezers te bereiken met waardevolle content.

Alle verhalen die verschijnen op ForYou.nl plaatsen we door in onze social kanalen. Samen met ondernemers sponsoren we deze content onder hun specifieke doelgroep in de regio. Deze aanpak zorgt ervoor dat veel nieuwe, potentiële klanten in aanraking komen met de mooie verhalen van ondernemers.

Naast de verhalen op de kanalen van ForYou kunnen we ook alle content en posts verzorgen voor de eigen social media kanalen van ondernemers. Door onze ervaring weten we precies wat er speelt in de branche en hoe we jouw klanten het hele jaar door kunnen boeien.

iPhone-mogelijkheden-social-media
Afbeelding ForYou Magazine

ForYou Magazine

ForYou Magazine is enorm succesvol, met steeds meer vaste lezers door inspirerende verhalen en goede samenwerkingen met lokale ondernemers.

Lees meer

ForYou.nl

Alle verhalen komen samen op ForYou.nl, het online contentplatform op het gebied van beauty, health en lifestyle. Door slimme techniek brengen we lokale bedrijven onder de aandacht van precies de juiste doelgroep. Zo bieden we altijd de juiste oplossing, bij consumenten in de buurt.

Lees meer
iPhone-mogelijkheden-foryou.nl

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?