Eigen magazine

Je wilt nieuwe klanten, meer autoriteit en relevante informatie verstrekken. Heb je dan wel eens gedacht aan het maken van een eigen magazine voor jouw bedrijf? Een professioneel relatiemagazine is namelijk een zeer krachtig en effectief communicatiemiddel. Je geeft het mee aan klanten, verspreidt het onder potentiële klanten of deelt ze uit op een beurs. In een eigen magazine kun je jouw bedrijf uitstekend als merk presenteren.

En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Soms kan het zelfs helemaal gratis. Wij begeleiden je van concept tot realisatie. Een eigen magazine is dus binnen handbereik van elke ondernemer.

covers

Gratis voorstel

Ben jij geïnteresseerd in een magazine voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een gratis voorstel aan. We geven inzicht in alle mogelijkheden en laten zien hoe waardevolle aandacht direct extra omzet kan genereren.

Al veel bedrijven gingen je voor.
Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast.
Waar wacht je nog op?

6 redenen voor jouw bedrijf

  • Zonder reclame – Lezers ervaren een bedrijfsmagazine eerder als relevant communicatiemiddel dan als reclame. Relatiemedia worden over het algemeen zeer goed gelezen.
  • Aandacht – Een magazine wordt uitgebreid bekeken. Je klanten besteden hierdoor veel tijd en aandacht aan jouw bedrijf, gemiddeld maar liefst 25 minuten, zo blijkt uit onderzoek.
  • Bewaren – Een goed gemaakt relatiemagazine wordt vaak bewaard. Om die reden zijn er ook veel meelezers en waardoor het bereik nóg groter is.
  • Vertrouwen – Met een magazine wek je vertrouwen en bouw je aan loyaliteit naar je bedrijf. Lezers voelen zich meer betrokken bij je bedrijf.
  • Ambassadeurs – Een relatiemagazine zet bij een groot deel van de lezers aan tot actie. Lezers zullen sneller jouw bedrijf aanbevelen en ingaan op aanbiedingen of uitnodigingen.
  • Prijs – Een relatiemagazine kost veel minder dan je denkt. Door je eigen netwerk erbij te betrekken kan het magazine zelfs vaak kostenneutraal worden gemaakt.