Mediapakketten

Je weet dat jouw doelgroep veel gebruik maakt van social media en veel informatie online zoekt. Jij als ondernemer moet hier wat mee. Je hebt een website en je plaatst soms wat op Facebook. Alleen wanneer je hier tijd voor kan vinden én inspiratie voor hebt.

Het liefst ben je bezig om mensen te helpen met jouw expertise. Bezig zijn met het oplossen van hún problemen en het vervullen van hún wensen. Logisch. Laat ons jou dan helpen. Met een constante stroom van nieuwe, inspirerende en relevante content en artikelen. Verspreid via je eigen website, Facebook en Instagram maar ook via de kanalen van andere betrouwbare partijen. Wij hebben alles in huis om jou hiermee te ondersteunen. Kortom; we ontzorgen je volledig!

ForyouNL-Mogelijkheden-Mediapakketten

Wij zorgen ervoor dat:

  • Jouw bedrijf onder de aandacht komt en blijft bij (potentiële) klanten
  • Jij wordt gezien als dé expert op jouw vakgebied, in jouw buurt
  • Je meer site bezoeken krijgt van gewenste klanten (geen actiepakkers dus)
  • Jouw klanten nog meer over je praten
  • Je geen ‘gedoe meer hebt’ met online en social media
  • Je meer klanten en omzet krijgt

Het beste pakket voor jouw bedrijf

Met onze mediapakketten wordt jouw doelgroep continu verrast met nieuwe, inspirerende content. Zo is jouw bedrijf verzekerd van aandacht tegen vaste, lage kosten.

Gratis voorstel

Om met vertrouwen een samenwerking aan te gaan wil je precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Daarom kun je nu een gratis voorstel voor jouw organisatie ontvangen. Wij zoeken naar leuke, ontroerende en inspirerende verhalen en koppelen dit aan jouw bedrijf.

We laten zien hoe we deze verhalen onder de aandacht brengen van potentiële klanten én hoe dit direct omzet kan genereren. Aanvragen is gratis, je zit nergens aan vast. Waar wacht je nog op?

Neem direct contact met ons op:
050 7600 800