Huisje, Boompje, Baby 2023

Wat wil jij vertellen?

Ook dit jaar hebben wij samen met de organisatie van Huisje, Boompje, Baby een special in ForYou Magazine.

Door hierin te publiceren heb je een blijvende herinnering bij de bezoekers van het evenement, doordat het magazine in veelvoud wordt uitgedeeld. Daarnaast wordt het magazine in de regio verspreid via minimaal 45 afgiftepunten. Jouw verhaal wordt dus direct bij de doelgroep onder de aandacht gebracht. Een geweldige toevoeging en herinnering van je deelname aan het evenement.

Special ForYou Magazine 2022

Vorig jaar hadden wij ook een special samen met de organisatie Huisje, Boomje, Baby binnen ForYou Magazine Groningen 2022-01. Dit voorbeeld is hieronder te bekijken.

ForYou Magazine

Verhalen die raken. Print, online én social

Voor iedereen die geïnteresseerd is in schoonheid, gezondheid, liefde & leven. In ca. 12 regio’s verkrijgbaar via 1.500+ afhaalpunten. Verhalen die raken. Cadeautje voor jezelf. Cadeautje voor je klant. 5.000 exemplaren per regio, per 3 maanden.

Je verhaal verder vertellen of even sparren?

Bel met Moniek: 050-7600 886

Onze aanpak

We bieden slimme, creatieve en pragmatische marketingoplossingen.

We staan je bij waar jij wilt, we dragen ideeën aan en we bieden je handreikingen. Door het creëren én verspreiden van goede content binnen jouw doelgroep zorg je ervoor dat mensen voor jouw bedrijf, organisatie of merk kiezen.

We helpen je graag verder!