HANDELSAGENTEN

Als je altijd al meer hebt willen doen met marketing, communicatie en media, dan is dit je kans! Wij zoeken gedreven ondernemers die dit willen doen voor haar of zijn eigen regio, om de handen ineen te slaan en onze kennis en expertise te bundelen. Als ondernemer sta je er immers niet alleen voor.

Als samenwerkingspartner van ForYou Media help je bedrijven met hun marketing, communicatie en media-activiteiten. Je legt én onderhoudt contacten met lokale en regionale ondernemers, binnen en buiten je eigen netwerk. Je bedenkt hoe je door middel van onze producten deze ondernemers op een unieke en creatieve manier onder de aandacht kunt brengen bij hun doelgroep. Hoe je dit aanpakt, mag je natuurlijk helemaal zelf weten. En voor elke overeenkomst die wordt gesloten, ontvang jij direct een procentuele vergoeding. 

Een vliegende start

Je hoeft dit natuurlijk niet in je eentje te doen. Als je start bij ForYou Media als samenwerkingspartner (handelsagent), helpen we je om een vliegende start te maken. Naast producttrainingen, verkooptrainingen en uitleg over onze werkwijze en systemen helpen we bij het positioneren van jou als expert in de markt. Wij stomen je klaar om te gaan doen waar je goed in bent. 

Wij staan naast je

Je krijgt de beschikking over een zeer professioneel, ervaren en gedreven team van productspecialisten, schrijvers, redacteuren, uitgevers, merkspecialisten, vormgevers, contentspecialisten en administratief medewerkers, voor advies en het creeëren van de verkochte producten. Over het opstellen van overeenkomsten, het creëren en verspreiden van goede content en de financiële afhandeling, hoef je jezelf niet druk over te maken. 

Neem contact op!

Als je deze kans ziet als dé manier om jouw eigen bedrijf tot een succes te maken, komen we graag met je in contact. In dat geval ontvangen we graag een motivatiebrief, die ons ervan kan overtuigen dat jij de samenwerkingspartner bent waarmee wij in zee zouden moeten gaan. Laat je motivatiebrief en contactgegevens achter in het contactformulier hieronder. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Paul Carabain (Algemeen Directeur) via het telefoonnummer 050 – 7600800.

Vraag een voorstel aan

Handelsagent worden?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Max. file size: 512 MB.