Het is écht te merken dat de publicaties effect hebben!

Ik kwam met ForYou in contact op een moment dat ik nog niet zolang daarvoor was begonnen met het maken van herinneringssieraden en dat paste heel goed in het thema van die editie. Ik zag het als een heel mooie manier om daar meer ruchtbaarheid aan te geven.

Sindsdien zijn er al weer heel wat artikelen gemaakt. Soms lever ik zelf tekst aan, maar het gebeurt ook regelmatig dat ForYou iets voor me schrijft of een klant van mij interviewt. Met mooie foto’s erbij heeft dat altijd de uitstraling die ik graag wens. Ik wil herkend worden aan mijn eigen stijl en die komt in het magazine heel mooi naar voren.

Ik krijg overigens regelmatig respons op die artikelen. Klanten komen weleens binnen met het magazine in de hand of ik hoor dat ze het gelezen hebben. Dat vind ik heel belangrijk, want als ik één keer hoor dat het door iemand is opgemerkt, weet ik zeker dat er tientallen mensen zijn die het gelezen hebben. Mijn publicaties hebben dus effect! Dat is écht te merken.

De samenwerking met ForYou verloopt heel soepel. In het begin was het even zoeken naar de juiste uitstraling van mijn artikelen, maar dat kon ik gewoon aangeven. Alles valt te overleggen. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn indruk positief is.

hessels

Tineke Hessels
UNI10, Enschede

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.