Klanten komen specifiek naar mij voor de behandeling waarover ze gelezen hebben

Omdat ik een ruimere bekendheid voor mijn schoonheidssalon wilde, ben ik in het ForYou Magazine gaan publiceren. In de buurt kenden de mensen mij wel, maar mijn salon wordt nu in een wijdere regio geassocieerd met een specifieke aanpak op het gebied van huidverbetering.

Ik publiceer al heel wat jaren in ForYou. Hiernaast heb ik gedurende twee jaar de metamorfose-pagina’s in het magazine binnen mijn eigen regio gerealiseerd. Leuk, om op zo’n manier heel wat mensen in het zonnetje te zetten. Wij hebben samengewerkt met een kapper, een modezaak en een schoenenzaak. Zelf heb ik de visagie voor mijn rekening genomen en mijn dochter Loretta, destijds nog student op de Fotovakschool, maakte de foto’s. Momenteel is het weer tijd voor nieuwe zaken en zo maak ik in goede samenwerking met de medewerkers van ForYou advertenties.

Het is duidelijk dat mijn artikelen gelezen worden. Het mooie is dat het magazine op meerdere verspreidingspunten ligt, dus mensen nemen het mee uit de winkel of ze lezen over mij tijdens het wachten bij bijvoorbeeld de kapper of tandarts. Soms neemt een klant een eerdere uitgave mee wanneer die een specifieke behandeling wil die daarin beschreven is. Het blad wordt dan dus bewaard.

Onlangs kreeg ik een WhatsApp-berichtje met een foto van mijn advertentie op de achterkant van het blad, met de tekst ‘Josephine, ik heb je gespot in de wachtkamer’. Hoe leuk is dat! Ik merk dat ik er veel mensen mee bereik.

veldhoven

Josephine van Veldhoven
More Wellness & Beauty, Voorburg

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.