Klanten komen speciaal hiernaartoe voor iets wat ze in het magazine hebben gezien

Net toen ik had bedacht dat het wel leuk zou zijn om zelf een blad te maken, kwam ForYou Magazine op mijn pad. De eerste keer dat ik Paul, de directeur van het bedrijf, sprak, hebben we wel twee uur aan de telefoon gezeten. Het was een heel leuk gesprek. Ik wilde een podium om de winkel te presenteren. Ik zie een magazine als een soort etalage; een manier om onze producten en onze wereld onder de aandacht te brengen. Om nieuwe klanten te laten kennismaken met de wereld van Inge B. Ik geloof in de kracht van een mooi uitziend en goed inhoudelijk magazine. Het is een van dé vormen van de toekomst.

Sindsdien vormen we een goed team. ForYou voelt als een goede collega, haast als familie. Het is heel vertrouwd en er is veel loyaliteit over en weer. Ik ben zelf erg creatief en dat zijn de mensen bij ForYou ook. Er wordt van beide kanten goed met elkaar meegedacht. Meestal geef ik zelf de voorzet voor een artikel en wanneer ik eens geen of weinig tijd heb, wordt er wat voor me geschreven, waarna ik er eventueel nog onze eigen ‘touch’ aan kan geven. ForYou weet precies wat ik wil uitstralen naar mijn klanten en dat zie je terug in de artikelen. Dat zorgt voor een stukje herkenning voor de lezers.

Ze vinden het bij ForYou ook leuk als je met iets vernieuwends komt en daar haken ze dan meteen op in. Zo heb ik een keer een evenement verzorgd en daar heeft ForYou leuk aan meegedaan door meer ruimte voor mij in het blad op te nemen en extra magazines te sturen voor in de goodiebags die ik weggaf.

“Sinds kort staan mijn artikelen niet alleen in de editie Alphen aan den Rijn, maar met enige regelmaat ook in de edities Gouda en Leiden. En dat is te merken, want ik ben nu al verschillende keren gebeld door mensen uit Gouda die me hebben gevraagd om dat ene maillotje of die speciale sokken apart te leggen. Ze komen dan helemaal met de trein hiernaartoe om ze op te halen. Hoe bijzonder is dat?! Er komen dus echt nieuwe klanten op af. De magazines vliegen hier altijd de winkel uit, en worden ook verder in heel Alphen aan den Rijn goed gelezen. Elk artikel in het magazine voegt iets toe aan de editie. Het heeft echt inhoud en daarom past het ook helemaal bij Inge B.”

De samenwerking met ForYou is goud. De mensen die je aan de telefoon krijgt, luisteren goed en leven zich in jouw situatie in. Daardoor weten ze wat je als ondernemer wilt uitstralen. Ik ben heel blij met deze samenwerking.

Inge B

Emma-Bo van Vliet
Inge B., Alphen aan den Rijn

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.