Elk artikel levert me een paar nieuwe klanten op

Ik had al een aantal jaren een praktijk in Amersfoort, maar als ondernemer wil je natuurlijk groeien. Ik wist dat de eerste stap naar meer klanten het vergroten van mijn naamsbekendheid was en ForYou was voor mij de ideale partner om deze doelen te realiseren. Het is een platform dat mijn doelgroep bereikt.

Op alle vlakken werken we nauw samen. Ze denken in mogelijkheden en zijn altijd op de hoogte van wat er speelt. Hierdoor kunnen we goed sparren over de inhoud van artikelen. Op elk onderdeel is overleg mogelijk. De lijntjes zijn kort en er is transparantie. Dat vind ik erg belangrijk. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

We werken inmiddels vier jaar samen en dat heeft me beslist geen windeieren gelegd. Mijn naamsbekendheid is dankzij ForYou vergroot. Elk artikel levert me een paar nieuwe klanten op. En zeker niet voor één keer! Sommigen van hen komen hier al sinds de eerste keer dat ik publiceerde.

Naast de publicatie in het magazine heeft ForYou nog meer voor mij kunnen betekenen. Ze hebben mijn algemene folder aangepast en geüpgraded en daarnaast ook nog drie nieuwe folders ontwikkeld. Er is een banner voor mijn bedrijf gemaakt en ik heb ook een keer in een flyer gestaan die door ForYou in Amersfoort verspreid is.

Ik ben onvoorwaardelijk positief en blijf dan ook zeker met ForYou samenwerken!

case

Lisette Tiggelaven
Reflexologiepraktijk Lisette, Amersfoort

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.