Er wordt vaak gevraagd naar een behandeling waarover gepubliceerd is

Ik wilde een nieuwe website voor mijn schoonheidssalon om mijn imago te versterken en mijn communicatie te professionaliseren. Ik kwam daarvoor in contact met Sharif van ForYou, die niet alleen meekeek naar mijn website, maar via het magazine ook nog eens mijn bedrijf perfect onder de aandacht van consumenten in de regio kon brengen. Ik was meteen enthousiast, ook omdat er zoveel mogelijkheden waren. Ik wilde bijvoorbeeld een eigen cover, én ik wilde er zo min mogelijk energie in hoeven te steken. Eigenlijk was het mijn grootste wens om ontzorgd te worden.

Het magazine met mijn eigen cover is echt een schot in de roos. Klanten komen speciaal even binnenlopen om te vragen of het nieuwe nummer er al is. En er wordt vaak gevraagd naar een behandeling waarover ze in het magazine gelezen hebben. Mijn website is nu ook veel mooier geworden. Vooral dat ontzorgen, dat vind ik ideaal. ForYou doet nu eveneens alles voor mijn Facebookpagina. Daar hoef ik zelf niet meer naar om te kijken.

Ik vind ForYou een leuk bedrijf. Ze doen veel aan klantenbinding. In alle processen is heel goed met me meegedacht. Er is wederzijds begrip voor elkaar. Het magazine ziet er mooi uit en de artikelen zijn goed en leuk geschreven. Niet zo oubollig, maar juist op een frisse manier. ForYou past helemaal bij mij. Ik ben heel tevreden en beveel het bedrijf daarom bij iedereen aan.

case

Jeanette Veldhuizen
Jeanette Veldhuizen Clinic, Amersfoort

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.