Er is niet één artikel geweest waarop ik geen respons heb gehad

Naamsbekendheid had ik al wel, maar de drempel om bij mijn praktijk naar binnen te stappen, bleek voor veel mensen erg hoog. Het was blijkbaar niet duidelijk wat voor diensten ik bood. Iemand zei eens tegen mij dat ze mijn naam vaak hoorde, maar geen idee had wat ik nu precies deed. Daardoor realiseerde ik me dat ik toch echt iets moest gaan ondernemen om meer klanten te krijgen. Er móést een manier zijn om meer transparantie en duidelijkheid over mijn vak te geven.

In die zoektocht ben ik bij ForYou terechtgekomen. ForYou schrijft artikelen waarin de lezer zich kan herkennen. Die persoonlijke herkenning bleek doorslaggevend. Dat is heel sterk en had meteen effect. Er is niet één artikel geweest waarop ik geen respons heb gehad. Mensen lezen het en herkennen daarin hun eigen klacht of die van een ander en nemen naar aanleiding daarvan contact met me op.

Ik vergelijk het wel eens met die reclame: ‘Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi’. Ik lever altijd het idee aan en ForYou gaat daar vervolgens mee aan de slag. Ik heb vaak al een bepaald beeld in mijn hoofd, maar elke keer overtreft het resultaat weer mijn verwachtingen. Wat ik ook zo fijn vind, is dat mijn identiteit behouden blijft. Die kun je er echt in terugvinden. Dat is zó belangrijk.

ForYou heeft echt kennis van zaken en weet heel goed de vertaalslag naar de klant te maken. Niet alleen in het magazine, maar ook voor mijn website. Op dit moment zijn we aan het sparren over een nieuwe website voor mij. Op mijn huidige site wordt niet alles benoemd. Het is niet breed genoeg. Marketingtechnisch valt er veel meer uit te halen. ForYou begrijpt op welke manier deze branche onder de aandacht gebracht moet worden. Ze vullen mijn blinde vlek in. Ze zijn op de hoogte van die digitale vertaalslag en daardoor wordt mij zoveel werk uit handen genomen. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik ontzettend content ben met ForYou.

eising

Wemeltje Eising
Heilpraktiker Chiropractie Eising, Kolham

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.