Blijvende klanten. Daar doe je het voor!

Al sinds maart 2016, toen hij zijn filiaal van Fitwell.nu in Zwolle opende, publiceert Michael Aben in ForYou Magazine. “Door te publiceren kreeg ik een groter bereik richting mijn doelgroep. Fitwell.nu was hier nog niet bekend en het bleek een mooie manier om meer naamsbekendheid te krijgen binnen onze belangrijkste doelgroep.

Sindsdien staan we elke 10 weken met een artikel én een advertentie in het magazine. Ook maken we samen een folder, die hier in Zwolle verspreid wordt. Het magazine leverde al naamsbekendheid en reacties op, maar de response die we op de folders kregen, was helemaal geweldig. De samenwerking met ForYou is ons dan ook prima bevallen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en die afspraken worden ook nagekomen. Het blad ziet er goed verzorgd uit en er zijn elke keer weer mooie artikelen voor ons geschreven.

Onze samenwerking heeft ons de afgelopen jaren behoorlijk wat aanmeldingen opgeleverd. En het mooie is dat het grootste deel van die mensen die zich hier aanmelden ook klant is geworden én is gebleven. En daar doe je het voor! Wat mij betreft dan ook niets dan lof.”

fitwell

Michael Aben
Fitwell.nu

Samen kunnen we jouw omzet verbeteren

Wij willen niets liever dan de consument aan jouw bedrijf verbinden. Door jouw doelgroep continu te verrassen met inspirerende en relevante verhalen. Samen kunnen we problemen van consumenten oplossen en hun wensen vervullen.